Panasonic HDC-SDT750, Η πρώτη consumer 3D βιντεοκάμερα

3D παντού. Αυτό ήταν το σύνθημα της φετινής έκθεσης IFA 2010 στο Βερολίνο. Την αρχή στις καταναλωτικές βιντεοκάμερες 3D κάνει η Panasonic με το μοντέλο HDC-SDT750 με ισχυρό αισθητήρα 3MOS και φακό 3D conversion που καταγράφει εικόνα Full HD 1920×1080. Τιμή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή σύντομα όμως θα βρει το δρόμο της προς τα ράφια των καταστημάτων.

, Panasonic HDC-SDT750, Η πρώτη consumer 3D βιντεοκάμερα

, Panasonic HDC-SDT750, Η πρώτη consumer 3D βιντεοκάμερα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ισίδωρος

Αυτή να αγοράσεις Κώστα. 😛 Να κάνεις 3D βίντεο-παρουσιάσεις! 😛 Ξέρεις πόσο θα ανέβουν οι επισκέψεις; Άσε που θα είσαι ο πρώτος παγκοσμίως! 😛

giannis

ρε ισιδωρε και μεις τα φτωχαδακια πως θα τον καμαρωνουμε τον Κωστη;ασε καλα ειναι και ετσι

Ισίδωρος

Γιάννη, ναι αυτό είναι ένα προβληματάκι. Μπορείς όμως να φτιάξεις τα δικά σου 3D απλά και οικονομικά, πως; εδώ: https://www.adviseme.gr/psixagogia-epikoinonia/326-ftiakste-ta-dika-sas-3D-gialia 🙂

giannis

Ισίδωρε αντε και εφτιαξα τα 3D γυαλιά μου,την 3D οθόνη μου;δουλεύει και με αυτή που έχω απλά χωρίζει την οθόνη στα δύο οποτε μου δείχνει μετατοπισμένη την εικόνα;

Ισίδωρος

Άμα δεν είναι 3D και η τηλεόρασή σου δεν γίνεται τίποτα. Θα βλέπεις σαν να φοράς “κανονικά” γυαλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema featured LG Panasonic

You.gr: Τηλεοράσεις και Euro 2020 – Σήκωσέ τις!

Το Euro 2020 μπορεί να ακυρώθηκε το προηγούμενο έτος λόγω του COVID-19 αλλά φαίνεται πως “τίποτα-τίποτα δεν το σταματά” και ετοιμάζεται να κάνει σέντρα την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Home Cinema Panasonic

Panasonic: Νέα σειρά τηλεοράσεων OLED για το 2021

Η Panasonic συμπλήρωσε τη ναυαρχίδα JZ2000 με τις νέες σειρές JZ1500, JZ1000 και JZ980, με τις τρεις τελευταίες διαθέσιμες σε μεγέθη 65 ιντσών, 55 ιντσών και τη νέα για το 2021, 48 ιντσών.

Reviews featured Hands-on Panasonic

Panasonic TX-65HZ2000 review: Γιορτή για τα μάτια!

Η πιστότητα της εικόνας και χρώματος είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. Γιορτή για τα μάτια! Ο ήχος; Καλύτερος και από εξωτερικά soundbars.

Cars Panasonic Tesla

Panasonic: Νέα τεχνολογία μπαταριών αναμένεται να βελτιώσει τα Tesla Model 3 και Model Y

Η Panasonic ανακοίνωσε πως θα αυξήσει την ενεργειακή πυκνότητα των κυψελών της μπαταρίας 2170 κατά 5% με μειωμένη περιεκτικότητα κοβαλτίου.