Οι Ναζί είχαν εφεύρει το 3D;

Ο Αυστραλός σκηνοθέτης Philippe Mora αναζητώντας στοιχεία στα Ομοσπονδιακά Αρχεία του Βερολίνου για το επόμενό του ντοκυμαντέρ με θέμα το 3ο Ράιχ, ανακάλυψε δυο 30λεπτα φιλμ με υλικό τραβηγμένο σε 3D! O Mora πιστεύει ότι τα δύο φιλμ έχουν τραβηχτεί με κάμερα 35mm και κάποιο πρίσμα τοποθετημένο μπροστά από τους δύο φακούς και είναι πεπισμένος ότι υπάρχουν και άλλα παρόμοιας τεχνολογίας φιλμ.

Σχόλια

  • Καλά αυτό είναι το λιγότερο... Εδώ οχήματα αντιβαρύτητας είχαν κάνει (UFO)... Πολύς ο χρυσός από το ξεγύμνωμα των λαών => πολύ έρευνα...

  • Ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος ευθύνεται πάρα πολύ για την τεχνολογία που έχουμε σήμερα. Σκεφτείτε ότι πριν από αυτόν είχαμε ατμομηχανές και μετά από αυτόν πυραύλους!!!! Ο πρώτος υπολογιστής δημιουργήθηκε για να υπολογίζει το βεληνεκές κανονιών. Είναι λογικό ότι σε μία τέτοια περίοδο οι λαοί προσπαθούσαν να έχουν όπλα όσο γίνεται τελευταίας τεχνολογίας. Δείτε πόσες αναφορές υπάρχουν για επιστήμονες που κρατούνταν αιχμάλωτοι προκειμένου να δημιουργήσουν ένα "gadget"! Αλλά ότι σκέφτηκαν να κάνουν 3D ταινίες δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό...! Πέρα από την τεχνολογία όμως ήταν μια φρικτή περίοδος που δεν θα έπρεπε να ζήσει η ανθρωπότητα...

  • Τεχνολογία που είναι κατά του ανθρώπου(κι όταν λέω άνθρωπο εννοώ και σένα..δεν είναι κάτι απρόσωπο) δεν μπορεί να λέγεται τεχνολογία! Είναι δυνατόν ο μόνος τρόπος για εξέλιξη(τεχνολογική μόνο γιατί υπάρχουν κι άλλες μορφές!) να είναι η παροχή κονδυλίων για την έρευνα και ανάπτυξη νέων όπλων που θα σε αφανίσουν!? Ο πόλεμος δεν είναι απλά ένα γεγονός κατά το οποίο γυρνάς αιώνες πίσω.. Καταστρέφεσαι κι ο ίδιος σαν ύπαρξη! Χάνεσαι, εξαϋλώνεσαι! Αυτό είναι ο σκοπός μας σαν άνθρωποι? Είναι εύκολο να λέμε κουβέντες όταν είμαστε απ'έξω!

  • @ orestis

    Καλά τα λες αλλά δυστυχώς οτιδήποτε τεχνολογικό επίτευγμα βλέπεις από πίσω είναι ο στρατός. Όλα ξεκινούν για τον πόλεμο και εφόσον παλιώσουν καταλήγουν στο εμπορικό κοινό.

    Μοτοσυκλέτα
    Ράδιο
    Ιντερνετ
    Δορυφορική τηλεόραση
    και φυσικά υπολογιστές...

  • χαιρομαι που το blog παρακολουθειται απο ατομα με κριση.. keep on!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.