Στις smart TV η Samsung επενδύει στο Tizen, η LG στο WebOS και η Philips στο Android. Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε το μενού της νέας σειράς Smart TV’s της Philips και να πλοηγηθούμε στο UI ώστε να ανακαλύψουμε τι νέο φέρνει. Δείτε πως τρέχει το Android L σε μια έξυπνη τηλεόραση. Δείτε το βίντεο.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Philips: Δημιούργησε 1440p monitor με προσαρτημένη οθόνη E-ink
Τετάρτη, 10/05/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Η Philips κατασκεύασε ένα 1440p monitor με μια ξεχωριστή οθόνη E-ink προσαρτημένη στο πλάι, επιτρέποντας έτσι πολλές δραστηριότητες.
Philips: “Μαχαίρι” στα bonus ανώτερων στελεχών για το 2022
Τρίτη, 21/02/2023 · Σπύρος Τζάνης
Την απόφαση να μη δοθεί bonus στα ανώτατα μέλη της διοίκησης έλαβε η Philips μετά την “βουτιά” 70% στην αγοραία αξία της εταιρείας.
Philips: Καταργεί 6.000 θέσεις εργασίας
Δευτέρα, 30/01/2023 · Σπύρος Τζάνης
Η Philips ακολουθώντας το “κύμα” των απολύσεων, προχωρά στην κατάργηση 6.000 θέσεων εργασίας μέχρι το 2025 έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων.
IFA 2022: Η Philips λανσάρει νέες επιλογές OLED+ και Mini LED
Τετάρτη, 31/08/2022 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Η Philips παρουσιάζει στην IFA 2022 στο Βερολίνο μια σειρά νέων τηλεοράσεων Ambilight, συμπεριλαμβανομένων OLED+ και Mini LED επιλογών.
Βλαχάκη ακόμα περιμένουμε τα ξεχωριστά hands on των galaxy s6-s6 edge