To Aquaman βρίσκεται την κορυφή του παγκόσμιου box office

Aquaman βρίσκεται κορυφή παγκόσμιου box office, To Aquaman βρίσκεται την κορυφή του παγκόσμιου box office
Σύμφωνα με τα σχόλια του κόσμου πριν την επίσημη πρεμιέρα του Aquaman, η ταινία για τους περισσότερους ήταν μια μεγάλη αποτυχία. Όμως προς έκπληξη όλων, το Aquaman δαμάζει τα κύματα του box office παγκοσμίως.
Πιο συγκεκριμένα στις ΗΠΑ είχε έσοδα 80 εκ. και 420 εκ. δολάρια από τις υπόλοιπες χώρες που προβλήθηκε. Ανάμεσα στις ΗΠΑ και τις άλλες χώρες η διαφορά είναι μεγάλη, με την ταινία στο πρώτο τριήμερο που παιζόταν στις αίθουσες των ΗΠΑ να πετυχαίνει τα χειρότερα νούμερα στην ιστορία των ταινιών της DC συγκεντρώνοντας μόλις 67.4 εκατομμύρια δολάρια.
Στις υπόλοιπες χώρες όμως η πορεία της ταινίας είναι εντυπωσιακή μιας και είναι ήδη η πιο επιτυχημένη ταινία της DC ξεπερνώντας την ταινία της Wonder Woman. Το Aquaman βρίσκεται στην Νο. 1 για τις ημέρες των Χριστουγέννων αν και ο ήρωας του βυθού αντιμετώπισε τρομερό ανταγωνισμό από την “Mary Poppins Returns” της Disney και το “Bumblebee”.
Aquaman βρίσκεται κορυφή παγκόσμιου box office, To Aquaman βρίσκεται την κορυφή του παγκόσμιου box office
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Είναι ήδη στα 600 εκατομμύρια

John Real

Πολύ καλή σε σκηνοθεσία/παραγωγή/καστ και με φοβερά οπτικά και ηχητικά εφέ. Μην την χάσετε αν σας αρέσουν οι ταινίες αυτού του είδους.

alex M

Επειδή γενικά λιώνω αρκετά με ταινίες, η συγκεκριμένη από το trailer φαινόταν ότι θα τα πάει καλά. Τώρα γιατί δεν πήγε τόσο καλά στην Αμερική μπορεί να οφείλετε και στον ανταγωνισμό από τις υπόλοιπες ταινίες που προβάλλονται. Πάντως, όπως λέει και ο John Real πολύ όμορφα εφέ και ωραίες σκηνές γενικά. Το καστ σε ικανοποιεί απόλυτα αφού η κοκκινομάλα Mira είναι όλα τα λεφτά!!! 🙂

John Real

Και στις ΗΠΑ έχει ξεπεράσει με τα δεδομένα και από την Τετάρτη (προχθές) τα $122 εκ. Το άρθρο αναφέρεται σε παλιότερα στοιχεία (μόνο πρώτο τριήμερο).
Κάνε αναζήτηση αν θες την είδηση: “Box Office: ‘Aquaman’ Tops $600 Million As It Aims For $1 Billion Worldwide”.
ΥΓ. Τώρα το επόμενο που σίγουρα θα δω είναι το “Shazam”.

Gregorio

Εγώ παιδιά αν και μου αρέσουν αυτού του είδους οι ταινίες (ταινίες με υπερήρωες δηλαδή) την συγκεκριμένη την βρήκα αρκετά μέτρια, λίγο μετά την μέση βαρέθηκα, κουράστηκα, πολύ ανούσιο μπλά μπλά, σκηνές και συζητήσεις για να γελάνε τα παιδάκια που θα πάνε στον κινηματογράφο να την δουν Η άποψη μου? αν είσαι από 12ετών εως και 16ετών τράβα να την δεις, αν είσαι ενήλικος σου αρέσει ο κινηματογράφος και οι καλές ταινίες καλύτερα περίμενε να βγει στα VideoClub να την δεις στο σπίτι σου με φίλους τρώγοντας πίτσα και πίνοντας μπύρες, αλλιώς αν πας στον κινηματογράφο να ξέρεις πως θα απογοητευτείς και στο τέλος βγαίνοντας από την αίθουσα θα σκέφτεσαι αν άξιζε τα λεφτά που έδωσες για το εισιτήριο (όπως εγώ αν και έδωσα μόλις 5€), για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο αν το Hollywood προσπαθεί να καταπολεμήσει την πειρατεία και να κάνει τον κόσμο να επιστρέψει στους κινηματογράφους με κάτι τέτοιες ταινίες μάλλον εντείνει την πειρατεία παρά την καταπολεμά.

ozzywalker

Πολύ ωραία ταινία! Σχεδόν δυόμιση ώρες περιπέτεια. Το 3D και το surround στην αίθουσα IMAX, απλά απίστευτα! 👍

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.