Home Cinema

Το King of Thieves έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους

To King of Thieves έρχεται τον επόμενο μήνα στους κινηματογράφους και μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας για να πάρετε μια πρώτη γεύση. To King of Thieves είναι μια βρετανική κινηματογραφική ταινία του 2018 που βασίζεται στην αποδιοργάνωση ασφαλείας του Hatton Garden του 2015.

Ο 77χρονος χήρος Brian Reader φτιάχνει μια ομάδα εγκληματιών και σχεδιάζουν μια διάρρηξη στην Hatton Garden Safe Deposit. Οι κλέφτες έχουν σχεδιάσει την ληστεία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των διακοπών του Πάσχα. Τελικά τα καταφέρνουν να μπουν και να ξεφύγουν με κοσμήματα και χρήματα, αξίας περίπου 200 εκατομμυρίων λιρών. Όταν η αστυνομία καλείται να ξεκινήσει την έρευνα, οι ρωγμές μεταξύ των μελών της συμμορίας αναγκάζονται να αρχίσουν να εμφανίζονται καθώς διαμαρτύρονται για το πώς να μοιραστούν τα λεφτά και τα κοσμήματα και να γίνονται ολοένα και περισσότερο άπληστοι μεταξύ τους.

Την ταινία σκηνοθέτησε ο James Marsh, οι ηθοποιοί είναι ο Michael Caine, Tom Courtenay, Michael Gambon, Charlie Cox, Jim Broadbent, Paul Whitehouse και ο Ray Winstone. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 25 Ιανουαρίου του 2019.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Δεκεμβρίου 2018 16:50

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.