Xiaomi TV Master Series: Με OLED panel 120Hz, HDMI 2.1 και τετραπύρηνο επεξεργαστή

, Xiaomi TV Master Series:  Με OLED panel 120Hz, HDMI 2.1 και τετραπύρηνο επεξεργαστή

Μπορεί οι τηλεοράσεις της Xiaomi να κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα τους τελευταίους τρεις μήνες, όμως η εταιρεία έχει αναπτύξει αρκετά μοντέλα που δεν έχουν κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η Xiaomi πάει ένα βήμα παραπέρα και παρουσιάζει μία νέα σειρά, η οποία θα αποτελείται από premium προτάσεις.

Ο λόγος για τη σειρά Master Series, με την οποία η Xiaomi στοχεύει στην premium αγορά. Η πρώτη τηλεόραση της σειράς θα είναι ένα μοντέλο με panel 65 ιντσών τεχνολογίας OLED, το οποίο θα έχει ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Η νέα TV θα έχει υποστήριξη HDMI 2.1, μαζί με τις τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos.

Η συσκευή θα εξοπλίζεται από custom τετραπύρηνο επεξεργαστή, με πυρήνες Cortex-A73 και θα υποστηρίζει όλα τα HDR formats. Επίσης, θα μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενο που προέρχεται από εισόδους 4K 120Hz MEMC, 4K 120Hz VRR και 4K 120Hz. Αν τα παραπάνω ισχύουν, η εν λόγω τηλεόραση σίγουρα θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τους μελλοντικούς αγοραστές των Xbox Series X και PlayStation 5.

Τέλος, θα υπάρχει Automatic Low Latency Mode, ενώ το χειριστήριο της τηλεόρασης θα υποστηρίζει NFC. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε τιμή, με κάποιες πηγές να αναφέρουν πως θα ξεκινήσει γύρω στα 10,000 yuan, δηλαδή περίπου 1.300 Ευρώ. Η Xiaomi TV Master Series αναμένεται να κυκλοφορήσει από σήμερα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.