XpanD X103, Γυαλιά 3D για όλες τις τηλεοράσεις και τα monitor

To 3D είναι εδώ, σε τηλεοράσεις, ταινίες και videogames και χρειάζεται ειδικά γυαλιά για να το δεις. Το κόστος τους αρκετά υψηλό κοντά στα 80 ευρώ το ζευγάρι και οι οικοδεσπότες που πρώτοι έβαλαν τηλεοράσεις 3D στο σαλόνι τους, δεν μπορούν να ξοδέψουν μια περιουσία για να προμηθευτούν 5-10 ζευγάρια γυαλιά για τους καλεσμένους.

Τη λύση έρχεται να δώσει η εταιρεία XpanD με τα universal 3D γυαλιά X103. Αυτά είναι συμβατά με τα μοντέλα τηλεοράσεων και monitors πάνω από 15 κατασκευαστών. Οπότε τώρα δεν έχετε καμία δικαιολογία αν πάτε να ρίξετε το μπαλάκι στον φίλο σας με την 3D TV που δεν έχει spare ζευγάρι για εσάς! Τα XpanD X103 θα τα βρείτε εδώ.
, XpanD X103, Γυαλιά 3D για όλες τις τηλεοράσεις και τα monitor

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
angelos

Δηλαδεί τί ??? Κάνει οποιαδήποτε TV 3D ????

nick2010

Bασικά το έιχαν κάνει λαμογιά οι εταιρίες να βγάζουν γυαλιά που να κάνει ΜΟΝΟ στην δική τους TV !!!! Κάτι είχε ειπωθεί περί μερικής συμβατότητας γυαλιών samsung – panasonic αλλά με πολύ κουφό τρόπο (αν τα γυρίζεις ανάποδα… lol !!!)

Tώρα με ικανοποίηση βλέπω ότι έσπασε το ολιγοπώλιο… Για να δούμε.

Annie

Καλό το ότι δουλεύουν σε όλες τις 3D αλλά ποιο είναι το κόστος τους?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema 3D TV Philips Samsung

Phillips και Samsung: Τέλος οι 3D τηλεοράσεις από φέτος

Οι 3D ταινίες μπορεί να έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό στο σινεμά, όμως το 3D στο σπίτι, μοιάζει να μην έχει πολλούς fans. Σήμερα η Samsung και λίγο νωρίτερα η Philips, επιβεβαίωσαν επίσημα ότι η σειρά τηλεοράσεων του 2016 δεν θα περιλαμβάνει 3D οθόνες.

Home Cinema 3D TV Home cinema LG

Μεγάλος διαγωνισμός LG Smart TV για developers

H LG Electronics Hellas ανακοίνωσε έναν καινοτόμο και πρωτότυπο διαγωνισμό, στον οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή με ελληνικό περιεχόμενο για την πλατφόρμα LG Smart TV. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν σπουδαστές και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον προγραμματισμό.

Home Cinema 3D TV Home cinema newsletter

Μειώθηκαν οι πωλήσεις επίπεδων τηλεοράσεων για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι επίπεδες τηλεοράσεις (LCD, LED, Plasma) παρουσίασαν πτώση για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία απεικονίζοντας το κορεσμό της συγκεκριμένης αγοράς. Σύμφωνα με στοιχεία της IHS iSuppli το 2012 τα shipments flat τηλεοράσεων ήταν 238.5 εκ. τεμάχια μειωμένα κατά 6.3% σε σχέση με τα 254.6 εκ. τεμάχια το 2011. Τα νούμερα θα επανέλθουν […]

Home Cinema 3D TV Home cinema LG

LG και Samsung, Χωρίς δικαστική διαμάχη η εύρεση λύσης για την τεχνολογία OLED

Η διαμάχη μεταξύ LG και Samsung για την τεχνολογία OLED συνεχίζεται, αλλά από ότι φαίνεται σε πιο ήπιους τόνου. Σύμφωνα με το Κορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap οι δύο εταιρείες αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τις διαφορές τους για την πατέντα της προαναφερθείσας τεχνολογίας οθονών μέσω διαλόγου, αφήνοντας τελείως στην άκρη τις όποιες δικαστικές διαμάχες θα […]