Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Netflix Φεβρουάριος 2024, Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix. Το Netflix αποτελεί μιας από τις κορυφαίες υπηρεσίες ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως με τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

08/02/2024
Μία Ημέρα: Σειρά μίας σεζόν
One Day
Μετά τη νύχτα της αποφοίτησης, οι δρόμοι της Έμα και του Ντέξτερ χωρίζουν — αλλά οι ζωές τους παραμένουν συνυφασμένες. Βασισμένο σε μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Νίκολς.

09/02/2024
Το Παράδοξο του Δολοφόνου
A Killer Paradox
Όταν ένας τυχαίος φόνος οδηγεί σε έναν δεύτερο, ένας απλός φοιτητής παρασύρεται σε μια ανελέητη καταδίωξη, σαν τη γάτα με το ποντίκι, από έναν δαιμόνιο ντετέκτιβ.

09/02/2024
Κυρίαρχα Αρσενικά: Σεζόν 2
Alpha Males: Season 2
Τίποτα δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Όσο κι αν προσπαθούν οι τέσσερις φίλοι να κάνουν τα πράγματα σωστά, πάντα βρίσκουν νέους τρόπους να τα κάνουν θάλασσα.

14/02/2024
Καλημέρα, Βερόνικα: Σεζόν 3
Good Morning, Verônica: Season 3
Στη συγκλονιστική τελευταία σεζόν, η Βερόνικα κάνει απρόσμενες συμμαχίες και αποκαλύπτει το παρελθόν της, ενώ ολοκληρώνει τον αγώνα της για δικαιοσύνη.

14/02/2024
Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Σεζόν 6
Love Is Blind: Season 6
Σινγκλ από το Σάρλοτ αναζητούν “αλλιώς” την αγάπη: μπαίνουν στις κάψουλες και ξεκινούν ένα ξέφρενο ταξίδι έρωτα και αυτογνωσίας για τέσσερις εβδομάδες.

15/02/2024
Ready, Set, Love
Λάβετε Θέσεις, Έτοιμες, Ερωτευτείτε!
Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από τη ραγδαία μείωση του ανδρικού πληθυσμού, μια ανεπιτήδευτη γυναίκα συμμετέχει σε έναν διαγωνισμό γνωριμιών που διοργανώνει η κυβέρνηση.

15/02/2024
AlRawabi School for Girls: Season 2
Συμμαχία στο Σχολείο Θηλέων: Σεζόν 2
Νέα χρονιά σημαίνει νέα τάξη, νέοι κανόνες –και νέες αρχηγοί– στο φημισμένο σχολείο Σχολείο Θηλέων Αλραουάμπι.

19/02/2024
Rhythm + Flow: Ιταλία
Rhythm + Flow Italy
Σε αυτό το διαγωνιστικό σόου, οι Φάμπρι Φίμπρα, Γκεολιέρ και Ρόουζ Βίλεν βγαίνουν στους δρόμους της Ρώμης, της Νάπολης και του Μιλάνου για τον επόμενο Ιταλό σταρ της ραπ (19/2/2024: Επ. 1-4, 26/2/2024: Επ. 5-7, 3/4/2024: Επ 8).

22/02/2024
Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου
Avatar: The Last Airbender
Νερό. Γη. Φωτιά. Αέρας. Πριν από πολύ καιρό, τα τέσσερα έθνη ζούσαν αρμονικά ώσπου όλα άλλαξαν. Μια παραλλαγή ζωντανής δράσης της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων.

29/02/2024
Ένα Θερμό Χειροκρότημα
A Round of Applause
Αντιμέτωπος με υπαρξιακές ανησυχίες και λαχταρώντας την πρότερη ζωή του, ένας άντρας καθοδηγεί την ιδιόμορφη οικογένειά του σε αυτό το δράμα πολλών δεκαετιών.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
09/02/2024
Στάχτες
Ashes
Από μια μεθυστική φαντασίωση σε μια επικίνδυνη σχέση, η ζωή μιας πλούσιας παντρεμένης γυναίκας καταστρέφεται ανεπανόρθωτα όταν βρίσκει ένα ανέκδοτο μυθιστόρημα.

13/02/2024
Σκότωσέ με Αν Τολμάς
Kill Me If You Dare
Όταν η μοίρα αντιστρέφει την τύχη του προβληματικού γάμου τους, ο Πιοτρ και η Ναταλία αποφασίζουν να μείνουν μαζί, αλλά μόνο μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος

14/02/2024
Players
Μια αθλητικογράφος από τη Νέα Υόρκη ερωτεύεται ένα φλερτ της. Οι Τζίνα Ροντρίγκεζ, Ντέιμον Γουέιανς Τζούνιορ και Τομ Έλις (“Λούσιφερ”) πρωταγωνιστούν σε αυτήν την κομεντί.

23/02/2024
Μέσα απ’ το Παράθυρο 3: Το Βλέμμα σου
Through My Window: Looking at You
Η Ρακέλ κι ο Άρης δεν μπορούν να ξεχάσουν ο ένας τον άλλον, ακόμη και όταν βγαίνουν με άλλους. Μπορούν να ξανασμίξουν παρά την πίεση της οικογένειας;

23/02/2024
Mea Culpa
Μια δικηγόρος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην οικογένεια, το καθήκον και τις δικές της επιθυμίες, όταν αναλαμβάνει την υπόθεση ενός καλλιτέχνη. Σε σκηνοθεσία του Τάιλερ Πέρι.

28/02/2024
Κωδικός 8: Μέρος 2
Code 8 Part II
Σε μια πόλη όπου άνθρωποι με δυνάμεις αστυνομεύονται αυστηρά, ένας πρώην κατάδικος στρέφεται σε έναν βαρόνο ναρκωτικών για να σώσει μια έφηβη από έναν ανήθικο αστυνομικό.

LIVE EVENTS

24/02/2024
Τα 30ά Ετήσια Βραβεία Screen Actors Guild
The 30th Annual Screen Actors Guild Awards
Τα μεγαλύτερα ονόματα του σινεμά και της τηλεόρασης φωτίζουν το κόκκινο χαλί και τη σκηνή για τα 30ά ετήσια βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών. Ζωντανό event στα Αγγλικά.

NETFLIX COMEDY SPECIALS

13/02/2024
Τέιλορ Τόμλινσον: Τα Έχει Όλα

Taylor Tomlinson: Have It All
Στο τρίτο της σόου για το Netflix, η Τέιλορ Τόμλινσον μιλά για την ιδανική δουλειά, τον τέλειο σύντροφο και το άγχος, ενώ θέτει το ερώτημα: “Μπορούμε να τα έχουμε όλα;”

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

09/02/2024
Σύντροφος, Στόκερ, Δολοφόνος
Lover, Stalker, Killer
Σ’ αυτό το γεμάτο ανατροπές ντοκιμαντέρ, ένας μηχανικός δοκιμάζει για πρώτη φορά το διαδικτυακό ραντεβού και γνωρίζει μια γυναίκα που φτάνει την ερωτική εμμονή στα άκρα.

13/02/2024
Σάντερλαντ μέχρι Θανάτου: Σεζόν 3
Sunderland ‘Til I Die: Season 3
Η Σάντερλαντ αναζητά απεγνωσμένα λίγη σταθερότητα κι ένας νέος προπονητής έρχεται για να ανεβάσει την ομάδα από τη Λίγκα 1 στην πολυπόθητη Τσάμπιονσιπ.

16/02/2024
Ο Αϊνστάιν και η Βόμβα
Einstein and the Bomb
Τι συνέβη αφότου ο Αϊνστάιν έφυγε από τη Γερμανία; Μέσα από αρχειακό υλικό και τα λόγια του ίδιου, αυτό το ντοκιμαντέρ μπαίνει στο μυαλό μιας βασανισμένης ιδιοφυΐας.

23/02/2024
Formula 1: Οδηγός… Επιβίωσης: Σεζόν 6
Formula 1: Drive to Survive: Season 6
Οδηγοί, μάνατζερ και ιδιοκτήτες ομάδων ζουν τη ζωή στα άκρα, εντός και εκτός πίστας, σε κάθε σκληρή σεζόν αγώνων Φόρμουλα 1.

28/02/2024
Αμερικανική Συνωμοσία: Οι Φόνοι του Χταποδιού
American Conspiracy: The Octopus Murders
Ο ρεπόρτερ Ντάνι Κασολάρο κυνήγησε την πολιτική συνωμοσία του αιώνα και βρέθηκε νεκρός σε μια μπανιέρα ξενοδοχείου. Οι φίλοι και η οικογένειά του ολοκληρώνουν την έρευνα.

NETFLIX K&F

02/02/2024
O Ωρίωνας και το Σκοτάδι
Orion and the Dark
Ένα αγόρι με μεγάλη φαντασία αντιμετωπίζει τις φοβίες του σε ένα αξέχαστο ταξίδι στη νύχτα, παρέα με τον νέο φίλο του, ένα γιγάντιο, χαμογελαστό πλάσμα ονόματι Σκοτάδι.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

01/02/2024
Home Alone
Home Alone 2: Lost in New York
Minions
Εγώ, ο Απαισιότατος Despicable Me
Angry Birds: Η Ταινία The Angry Birds Movie
Grace: Η Δαιμονισμένη Grace: The Possession
House, M.D.: Season 1-8

07/02/2024
The Devil Wears Prada

12/02/2024
Πύρινη Οργή Firestarter

15/02/2024
Love, Simon
Έρωτας από την Αρχή The Vow
Σκέψου σαν Άντρας Think Like a Man
Stand by Me
Law & Order: Special Victims Unit: The Sixth Year
Law & Order: Special Victims Unit: The Seventh Year
Law & Order: Special Victims Unit: The Ninth Year
Law & Order: Special Victims Unit: The Tenth Year
Law & Order: Special Victims Unit: The Eleventh Year

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Internet Netflix

One Piece: Το Netflix ανακοίνωσε remake του θρυλικού anime

To Νetflix ανακοίνωσε την Κυριακή πως ετοιμάζει ένα remake του θρυλικού One Piece Anime, σε συνεργασία με το WIT Studio.