5GBioShield: USB stick υπόσχεται προφύλαξη από το 5G ή μήπως όχι;

 

 

5GBioShield, 5GBioShield: USB stick υπόσχεται προφύλαξη από το 5G ή μήπως όχι;

Μια συσκευή με την ονομασία 5GBioShield που κοστίζει κοστίζει περίπου £300 και υπόσχεται να προστατεύσει την οικογένειά σας από τους υποτιθέμενους κινδύνους του 5G, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή κβαντική τεχνολογία, αλλά λειτουργεί; Φυσικά και όχι.

Η εγκατάσταση των νέων δικτύων κινητής τηλεφωνίας 5G έχει ξεκινήσει σε αρκετά μέρη του κόσμου όπου έχουμε δει θεωρίες συνωμοσίας, αντιδράσεις, μέχρι και βανδαλισμούς. Ωστόσο, μια εταιρεία μάλλον αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτή την αναστάτωση και “προσφέρει” προστασία από τις υποτιθέμενες αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία από το 5G, παρόλο που έχουν απορριφθεί από ρυθμιστικές αρχές και επιστήμονες.

5GBioShield, 5GBioShield: USB stick υπόσχεται προφύλαξη από το 5G ή μήπως όχι;

Το 5GBioShield προτάθηκε από ένα μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής 5G του Glastonbury Town Council, που ζήτησε έρευνα σχετικά με το 5G. Ένα από τα μέλη, ο Toby Hall, δήλωσε ότι χρησιμοποιεί αυτήν τη συσκευή και τη βρίσκει χρήσιμη και παρείχε έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπό του, όπου την περιγράφει ως κλειδί USB που παρέχει προστασία για το σπίτι και την οικογένειά, χάρη στο φορητό ολογραφικό καταλύτη νανο-στρώματος, ο οποίος μπορεί να τοποθετηθεί κοντά σε smartphone ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή εκπομπής ακτινοβολίας ή EMF.

 

Μέσω μιας διαδικασίας κβαντικής ταλάντωσης, το κλειδί USB 5GBioShield ισορροπεί και εναρμονίζει εκ νέου τις ενοχλητικές συχνότητες που προκύπτουν από την “ηλεκτρική ομίχλη” που προκαλείται από συσκευές, όπως φορητοί υπολογιστές, ασύρματα τηλέφωνα, Wi-Fi, tablet και άλλα, σύμφωνα πάντα με τον ιστότοπο. Κάθε ένα από αυτά τα USB κοστίζει περίπου £300 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, αν και υπάρχει μια ειδική προσφορά για την αγορά τριών συσκευών μαζί.

Δυο ειδικοί προχώρησαν στην αποσυναρμολόγηση του USB για να ανακαλύψουν εάν ευσταθούν οι ισχυρισμοί της εταιρείας. Αλλά το μόνο που βρήκαν ήταν μια λυχνία LED στην πλακέτα κυκλώματος, παρόμοια με εκείνη σε οποιοδήποτε άλλο USB. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι φορείς εμπορικών προτύπων πρέπει τώρα να κάνουν τις δικές τους έρευνες και πράγματι οι έρευνες έχουν ήδη ξεκινήσει γι αυτό το προϊόν.

5GBioShield, 5GBioShield: USB stick υπόσχεται προφύλαξη από το 5G ή μήπως όχι;

Μια αναζήτηση δείχνει ότι οι δύο διευθυντές της BioShield Distribution είναι η Anna Grochowalska και ο Valerio Laghezza και οι δύο φαίνεται να είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε μια επιχείρηση που ονομάζεται Immortalis, η οποία πωλεί ένα συμπλήρωμα διατροφής που ονομάζεται Klotho Formula. Ο ιστότοπός του λέει ότι η Klotho Formula χρησιμοποιεί μια  διαδικασία που οδηγεί σε χρονική διαστολή και βιολογική κβαντική εμπλοκή σε επίπεδο DNA. Προφανώς ακολουθεί την ίδια στρατηγική μάρκετινγκ με το 5GBioShield.

Η Grochowalska δήλωσε στο BBC News ότι η εταιρεία της ήταν αποκλειστικός διανομέας αλλά δεν κατασκευάζει, ούτε κατέχει το προϊόν. Ωστόσο αρνήθηκε να αποκαλύψει τις “τεχνολογικές” πληροφορίες του προϊόντος και πιστεύει ότι είναι άδικη η κριτική για την τιμή του προϊόντος καθώς πιστεύει ότι η έλλειψη σε βάθος πληροφοριών δεν μπορεί να οδηγήσει στον ακριβή υπολογισμό των εξόδων και του κόστους παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου του κόστους της πνευματικής ιδιοκτησίας και ούτω καθεξής.

Παρόλα αυτά το μέλος της Συμβουλευτική Επιτροπής που πρότεινε το προϊόν, δεν μετάνιωσε για την αγορά του και δήλωσε ότι πλέον κοιμάται καλύτερα τα βράδια, με περισσότερα όνειρα και έχει γενικότερα πιο ήρεμη αίσθηση στο σπίτι. Επίσης πιστεύει ότι η εταιρεία θα μπορούσε να αναπτύξει ένα σύστημα που θα μπορούσε να προσφέρει προστασία σε ολόκληρη την πόλη του Glastonbury από τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Πηγή

 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πετρος

nice psyop again, σχεδον οπου εγκατεστησαν το 5g οι ανθρωποι βλεπουν προβληματα στα δεντρα πεφτουν τα φυλλα τους μονο απο την μερια της 5g κεραιας, ξεφλουδιζεται ο φλοιος του δεντρου μονο απο την πλευρα της κεραιας, βλεπουν εκατονταδες πεθαμενες μελισσες μονο διπλα απο αυτες τις κεραιες και πολλα αλλα που ηδη ειναι καταγεγραμμενες παρενεργειες του 5g, ψαξτε για 5G Appeal να δειτε τι λενε οι πραγματικοι ανεξάρτητοι επιστήμονες

Φίλιππος Αναστασίου

ΕΓΏ προσωπικά προτείνω νά ασχοληθούμε από εδώ και στο εξής στό πώς θά εμποδίσωμε τήν εγκατάσταση καί εφαρμογή στήν Ελλάδα τού φονικού Συστήματος Τηλεφωνίας Πέμπτης Γενιάς, τού Περιβοήτου Συστήματος Τηλεφωνίας 5G. Τό συγκεκριμένο σύστημα ενεργεί πολύ αρνητικά στήν Υγείαν ΌΛΩΝ μας, διότι υποβαθμίζει τό Ανθρώπινο ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΌ μας Σύστημα καί ως εκ τούτου γινόμεθα πιό ευάλωτοι στήν παντός τύπου ρύπανση καί στήν εύκολη προσβολή από τά μικρόβια, τά βακτηρίδια, τούς ιούς και τούς κορωνοϊούς…!!! ΈΛΛΗΝΕΣ συμπατριώτες αντισταθείτε ΟΛΟΙ στήν λειτουργίαν τού φονικού 5G στήν Πατρίδα μας, προτού νά είναι πολύ αργά γιά τήν Υγείαν ΌΛΩΝ μας…!!!

Nicktech

Την παλεύεις ;

Φίλιππος Αναστασίου

Διαβάστε τί ακριβώς γράφει ο Καθηγητής Φυσικής Περιβάλλοντος τού ΑΠΘ κ Σαμαράς σχετικά με τό δολοφονικό, τής κινητής τηλεφωνίας, Δίκτυο 5G: Οι τεχνικοί των δικτύων κινητής τηλεφωνίας αντιλαμβάνονται τις βιολογικές επιδράσεις της ακτινοβολίας μόνο με όρους ενέργειας, σε συνάρτηση με την συχνότητα εκπομπής. Στην καλύτερη περίπτωση δέχονται την επίδραση καί μόνον στα βιολογικά συστήματα από την σκοπιά μόνον τής θερμικής επαγωγής. Επειδή ακόμη από το Ακαδημαϊκό κατεστημένο ΔΕΝ είναι αποδεκτό (τούς το απαγορεύουν μέ ποινή εξοστρακισμού ) τό φαινόμενο τής “ενδοεπικοινωνίας των κυττάρων” και των “οργανισμών” γενικότερα, με ηλεκτρομαγνητικήν ακτινοβολία (βιοφωτόνια). Κατά συνέπεια αδυνατούν μέχρις εσχάτων ν’ αντιληφθούν και να κατανοήσουν την πρόκληση παρεμβολών στην ενδοεπικοινωνία των βιοσυστημάτων με καταστροφικά αποτέλεσμα στην “ομοιόσταση” τους. Το πρόβλημα έγκειται όχι τόσο στην συχνότητα εκπομπής τους, αλλά κυρίως στην κυματομορφή τους και στην διαμόρφωση τους. Παράδειγμα ο ήλιος εκπέμπει καθαρά ημιτονοειδή ακτινοβολία ευρέως φάσματος. Το νερό είναι πολύ ευάλωτο στις ηλεκτρομα γνητικές εκπομπές γιατί είναι έντονα “πολωμένο” μόριο. Εάν βάλεις νερό στον φούρνο μικροκυμάτων και ποτίζεις μέ αυτό τα φυτά σου, θα δεις σε λίγες βδομάδες να πηγαίνουν κατά διαόλου. Οπότε φαντάσου με την 5G τι θα πάθει το σώμα σου που είναι 70% νερό με τους 5Ghz, 28Ghz, 39Ghz, 60Ghz και μέχρι 300 Ghz… Συνέχεια »

Nicktech

Δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινήσω να σχολιάζω… φίλε θα τα έπιανα να στα καταρρίψω ένα ένα ότι λες αλλά πραγματικά δεν έχω διάθεση και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Σου παραθέτω λοιπόν ένα βίντεο όαση από τον Youtuber the mad sc1ent1st ο οποίος παραθέτει και επιστημονική βάσιμη ύλη, και όχι τα γνωστά είδα και άκουσα (ακριβώς το αντίθετο από εσένα). Ορίστε λοιπόν : https://youtu.be/NSYY5tqhvQc
 
Επειδη είμαι 99% σίγουρος ότι δεν θα πειστείς, επικοινώνησε μαζί μου… παρέχω το παραπάνω στικάκι στην μισή τιμή. Αφού μερικοί είναι τεχνοφοβικοί, ας κάνουμε τουλάχιστον μπιζνα.

marilena5g

Να δούμε πότε θα απαλλαγούμε από τους “ψεκασμένους”

merci

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα ακριβως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones 5G Apple iPhone

Kuo: Το μόντεμ 5G της Apple θα κάνει το ντεμπούτο του το 2025

Η Αpple θα αρχίσει να χρησιμοποιήσει το τσιπ μόντεμ 5G που έχει σχεδιάσει η ίδια από το 2025, σύμφωνα με πληροφορίες του αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Software COSMOTE COSMOTE 5G 5G

COSMOTE CHRONOS: Η εφαρμογή που αξιοποιεί τις τεχνολογίες του αύριο για να «δώσει ζωή» στην ιστορία μας

Η εφαρμογή COSMOTE CHRONOS αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής και επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν το μεγαλείο της Ακρόπολης, όπως ήταν στην εποχή της ακμής της.

Reviews Redmi Note 12 Pro+ 5G Hands-on

Redmi Note 12 Pro+ review: Κορυφαίο Mid-Ranger

Κρατάμε στα χέρια μας το τούμπανο Mid-Ranger “Redmi Note 12 Pro+ 5G” και μείναμε ενθουσιασμένοι με την οθόνη, την κάμερα 200 Megagpixel και τη μπαταρία που φορτίζει με 120W!

Reviews Samsung Galaxy A54 Hands-on

Samsung Galaxy A54 5G review: Δυνατός παίκτης

Κρατάμε στα χέρια μας και δοκιμάζουμε το νέο Samsung Galaxy A54 5G με τριπλή κάμερα 50 Megapixel και μεγάλη μπαταρία 5000 mAh.