Αλλαγές στην εμφάνιση του Gmail – Τι νέο θα δείτε

Gmail Google, Αλλαγές στην εμφάνιση του Gmail – Τι νέο θα δείτε

Η Google ανακοίνωσε μια νέα διάταξη του Gmail με ενσωμάτωση Chat, Meet και Spaces, που αρχικά, ήταν διαθέσιμη μόνο για ένα μικρό τμήμα των χρηστών. Τον Ιούλιο, η ανανεωμένη ενσωματωμένη προβολή του Gmail διατέθηκε σε όλους τους χρήστες του Chat.

Μέχρι στιγμής, θα μπορούσατε να αποφύγετε τη μετάβαση στη νέα εμφάνιση απενεργοποιώντας το Chat για τον λογαριασμό σας. Αυτή η επιλογή δεν θα είναι διαθέσιμη από εδώ και στο εξής, καθώς η Google κάνει τη νέα διάταξη του Gmail την “τυπική εμπειρία” για όλους τους χρήστες. Μόλις το Gmail μεταβεί στην πιο πρόσφατη σχεδίασή του σε περιβάλλον εργασίας χρήστη Material You, δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στην προηγούμενη διάταξη. Και αν έχετε ενεργοποιημένη τη Συζήτηση, η νέα ενσωματωμένη προβολή με τα κουμπιά Gmail, Chat, Spaces και Meet στα αριστερά θα είναι η προεπιλεγμένη διάταξη.

Υπάρχει πάντα η επιλογή απενεργοποίησης των εφαρμογών Chat και Meet και μετάβασης σε προβολή μόνο για Gmail από τον πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων. Εφόσον το Chat είναι πλέον προσβάσιμο από την αριστερή πλαϊνή γραμμή, δεν θα μπορείτε να το προσθέσετε στη δεξιά γραμμή. Το τελευταίο θα χρησιμεύσει ως κόμβος συντόμευσης για το Ημερολόγιο Google, το Keep, το Tasks και άλλα πρόσθετα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Pixel 8: Leak υπόσχεται 7 χρόνια ενημερώσεων OS

Το Pixel 8 πρόκειται να γίνει επίσημο από τη Google στις 4 Οκτωβρίου αλλά θα τα γνωρίζουμε ήδη όλα μέχρι τότε.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8, Pixel 8 Pro: Αποκαλύφθηκαν βασικά specs και τιμές σε ΗΠΑ & Ην. Βασίλειο

H Google πρόκειται να ανακοινώσει το Pixel 8 και το Pixel 8 Pro στις 4 Οκτωβρίου αλλά μάλλον θα γνωρίζουμε τα πάντα μέχρι τότε.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8 και 8 Pro: Μεγάλη διαρροή αποκαλύπτει τα πάντα [φωτο+βίντεο]

H Google θα παρουσιάσει τα καινούργια της smartphone στις 4 Οκτωβρίου αλλά εμείς μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στα Pixel 8 και Pixel 8 Pro.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Υποτιθέμενες hands-on εικόνες αποκαλύπτουν πολύ καμπύλες γωνίες

Μια νέα εικόνα που διέρρευσε δείχνει ότι το Pixel 8a θα υιοθετήσει μια ριζοσπαστική εκδοχή του νέου στρογγυλεμένου σχεδιασμού της Google.