Ελληνικές σειρές του ΑΝΤ1 στο Vodafone TV

Ελληνικές σειρά του ΑΝΤ1 στο Vodafone TV, Ελληνικές σειρές του ΑΝΤ1 στο Vodafone TV

Η Vodafone Ελλάδας συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1 και εμπλουτίζει την υπηρεσία Vodafone TV με ελληνικές σειρές. Πρώτοι οι συνδρομητές Vodafone TV θα απολαύσουν δωρεάν το περιεχόμενο της υπηρεσίας ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ που προσφέρει αγαπημένες σειρές του ANT1 με όλους τους κύκλους και όλα τα επεισόδια αλλά και επιπλέον αποκλειστικά προνόμια.

Οι φίλοι των τηλεοπτικών σειρών μπορούν να απολαμβάνουν και ελληνικό περιεχόμενο, on demand και δωρεάν, από τον ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ μέσω του Vodafone TV. Πιο συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες περιεχομένου:

NEXT EPISODE
Αποκλειστικά μέσω του ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ οι συνδρομητές μπορούν να δουν πρώτοι το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς πριν την προβολή του στην τηλεόραση! Μπρούσκο, Οι Συμμαθητές, Ταμάμ, Δίδυμα Φεγγάρια και Daddy Cool είναι διαθέσιμα σε Α’ προβολή στην κατηγορία NEXT episode.

LATEST SEASON
Όλα τα επεισόδια της τρέχουσας σεζόν των αγαπημένων σειρών του ANT1 είναι διαθέσιμα, αμέσως μετά την προβολή τους στην τηλεόραση, στην κατηγορία Latest Season. Οι συνδρομητές του Vodafone TV μπορούν να απολαύσουν τα πιο πρόσφατα επεισόδια των σειρών Μπρούσκο, Ταμάμ, Δίδυμα Φεγγάρια, Daddy Cool και Στο Καλό Γλυκιά μου Συμπεθέρα καθώς και των δημοφιλών εκπομπών The 2night show και Όλα Ξεκόλλα.

BOX SETS
Οι παραπάνω σειρές καθώς και κλασικές σειρές του ΑΝΤ1 που ξεχώρισαν στο παρελθόν όπως Εγκλήματα, Θα βρεις τον Δάσκαλό σου και Λίτσα.com είναι διαθέσιμες στην κατηγορία Box Sets με όλους τους κύκλους και επεισόδια, για ατελείωτους μαραθώνιους τηλεοπτικών σειρών.

Το περιεχόμενο του ANT1 NEXT στο Vodafone TV θα εμπλουτίζεται συνεχώς με επιπλέον πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπωςΦίλα τον βάτραχό σου, Πόλεμος των άστρων, Εκδρομή κ.α.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
leontios

Κωνσταντίνου και Ελένης εν έτει 2017 vodafone tv vs Netflix

κλαίω ρε κλαίω !!!!

thanos

Κωνσταντίνου και Ελένης, Καφέ της Χαράς…ολες τις νέες σειρές του Αντέννα!!! Χαχαχαχα τραγικό!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.