Internet

Apple TV: Πώς να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες του MLS με το Season Pass

Το MLS Season Pass είναι η νέα συνδρομητική υπηρεσία του Apple TV, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν κάθε παιχνίδι ποδοσφαίρου Major League χωρίς διακοπές ή τοπικούς περιορισμούς.

Κάθε παιχνίδι θα μεταδίδεται ζωντανά, με επαναλήψεις και highlights διαθέσιμα για παρακολούθηση κατόπιν αιτήματος. Υπάρχει επίσης μια εκπομπή MLS 360 για την ανακεφαλαίωση όλων των αγώνων που λαμβάνουν χώρα εκείνη την ημέρα.

Το Season Pass του MLS κοστίζει 14,99 $/μήνα ή 99 $ ή μια σεζόν. Οι συνδρομητές Apple TV+ μπορούν να λάβουν το πάσο με έκπτωση 12,99 $/μήνα ή 79 $ τη σεζόν. Ακολουθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς να παρακολουθήσετε το MLS φέτος.

Το MLS Season Pass μεταδίδει παιχνίδια στα αγγλικά και τα ισπανικά, με αποκλειστική μετάδοση για την κάθε επιλογή. Παιχνίδια με καναδικές ομάδες θα μεταδοθούν και στα γαλλικά. Τα παιχνίδια MLS μεταδίδονται σε ποιότητα 1080p υψηλής ταχύτητας bit με ήχο surround 5,1. Οι θεατές μπορούν επίσης να επιλέξουν να συντονιστούν με τους σχολιαστές του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού για την γηπεδούχο ομάδα, αντί για το συνεργείο εκπομπής του MLS.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.