Athensattica.com, Portal για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Αττικής

Ότι πρέπει να γνωρίζει ο επισκέπτης της Αττικής για το πως θα έρθει, που θα μείνει, ποια αξιοθέατα να επισκεφτεί, που θα διασκεδάσει και το πως θα μετακινηθεί παρέχεται με ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και ελκυστικό τρόπο μέσα από το portal athensattica.gr. Το περιεχόμενο του είναι διαθέσιμο στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα, ενώ στην συνέχεια θα υπάρξει και επιλογή της Γαλλικής, Γερμανικής, Ισπανικής και Ιταλικής γλώσσας.

Το επόμενο διάστημα θα είναι διαθέσιμες και οι επίσημες εφαρμογές του portal για Android και iOS συσκευές. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του portal πραγματοποιήθηκε από την εταιρία MRM Worldwide, του Ομίλου McCann Athens.

Σχόλια

  • Καλά δεν βάζουν και Ρώσικα και Κινέζικα για να έχει μέλλον το site και ο τουρισμός στην Αττική. Αυτοί είναι που έρχονται και κάνουν διακοπές και στην Αττική, οι άλλοι κυρίως πάνε κατευθείαν στα νησιά.

  • Δεν αρκούν 5 φωτογραφίες και ένα καλό στήσιμο για να αναδειχθεί ένας προορισμός. Από ό,τι διαπιστώνω, η ενημέρωση που γίνεται ανά προορισμό είναι από ελλιπής έως ανακριβής, προφανώς γιατί δεν έγινε από επιστημονικούς συνεργάτες. Όσο για το φωτογραφικό υλικό: φτωχό. Αναρωτιέται κανείς γιατί μια ακόμα φορά το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Ο ερασιτεχνισμός δεν επιτρέπεται, όταν μάλιστα κοστίζει τόσο ακριβά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.