Αυξήσεις στις τιμές του Netflix στην Ελλάδα από σήμερα

Netflix Ελλάδα τιμές αύξηση, Αυξήσεις στις τιμές του Netflix στην Ελλάδα από σήμερα

Από σήμερα ισχύουν οι αυξήσεις στα πακέτα συνδρομών του Netflix για τους Έλληνες χρήστες με τις τιμές να διαμορφώνονται για το standard πακέτο από τα 9,99 ευρώ στα 10,99 ευρώ (αύξηση 1 ευρώ το μήνα) και για το premium πακέτο από τα 11,99 ευρώ που ήταν μέχρι και εχθές, να ανεβαίνει στα 13,99 ευρώ (αύξηση 2 ευρώ το μήνα).

Οι αυξήσεις θα εφαρμοστούν στα υπάρχοντα εγγεγραμμένα μέλη εντός των επόμενων εβδομάδων και σε όλα τα νέα μέλη άμεσα.

Η τιμή του basic πακέτου δεν αλλάζει – προς το παρόν – και παραμένει στα 7,99 ευρώ.

Netflix Ελλάδα τιμές αύξηση, Αυξήσεις στις τιμές του Netflix στην Ελλάδα από σήμερα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Θα βάλουν όλοι Τούρκικο στο τέλος…

Alex

Περιμένουμε με το καλό το Disney +

akis

και παλι στα 14 ευρω το full pack ειναι μια χαρα……

Thanoslam

Άντε γεια

Ειρήνη

Ας κάνουν αυξήσεις, τις σειρες να σταματήσουν να ακυρώνουν κάθε εβδομάδα 👏

Greg

Όταν σε πολλές χώρες όπως η Ελλάδα έχεις το μονοπώλιο δεν ξέρω πως δικαιολογείται μια αύξηση της τάξης των 24€ τον χρόνο, ειδικά αν σκεφτούμε ότι σε μερικές χώρες το premium πακέτο το πληρώνουν κάπου στα 6€-7€ το να κάνεις αύξηση 2€ σε χώρες όπως η Ελλάδα είναι κάπως, δεν είναι πολλά αλλά τα 13.99€ είναι στο όριο που πλέον αρχίζεις και τα νιώθεις στην τσέπη σου, Λένε ότι το περιεχόμενο θα αυξηθεί, να δούμε τι θα προσθέσουν γιατί κάτι μου λέει ότι το Netflix πλέον προτιμάει την ποσότητα παρά την ποιότητα (των σειρών και ταινιών) Του χρόνου μάλλον θα έχουμε το Disney+ και στην Ελλάδα, αν η τιμή του θα είναι χαμηλότερη από του Netflix και το περιεχόμενο του είναι αυτό που ακούγεται (πολλές σειρές και ταινίες ειδικά του περιβάλλοντος Marvel και DC) βλέπω το Netflix να χάνει πολύ κόσμο και να αναθεωρεί πολλά αλλά ίσως θα είναι αργά τότε, γιατί πχ εγώ που υπολόγιζα του χρόνου να έχω και Netflix και Disney+ με την τιμή του Netflix πλέον στα 13.99€ δύσκολα θα καταφέρω να πληρώνω δύο συνδρομητικές υπηρεσίες και θα κόψω μια, αυτήν του Netflix.

kostas

καλα κατσε να ερθει πρωτα το disney+ να δουμε τι περιεχομενο θα εχει,πως θα τα πηγαινει με τους υποτιτλους,μεχρι τοτε θα περασουν και δυο χρονια.ισως για αυτο ανεβαζει τωρα τις τιμες το netflix για να τις ριξει οταν βγει το disney plus

Greg

Το Disney+ θα έρθει λένε στην Ελλάδα μέσα στο 2020′, οι υπότιτλοι υπάρχουν ήδη στο παλιό περιεχόμενο, το τι περιεχόμενο θα έχει σαν πλατφόρμα σχεδόν το ξέρουμε ήδη, περιεχόμενο από παλιές και νέες ταινίες, κινούμενα σχέδια και ντοκιμαντέρ της ίδιας της Dinsey, περιεχόμενο από παλιές και νέες ταινίες του περιβάλλοντος της Marvel και της DC, καθώς και νέες σειρές του περιβάλλοντος της Marvel και της DC, είχαν αφήσει υπόνοιες ότι σειρές της Marvel που κόπηκαν από το Netflix γιατί τα τηλεοπτικά δικαιώματα τα πήρε πίσω η Disney θα έχουν συνέχεια στο Disney+ και μάλιστα λέγεται ότι η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Disney είναι πολύ καλύτερη από αυτή του Netflix, κοινός θα είναι φθηνότερο από το Netflix.

Greg

Αναρωτιέμαι τον λόγο που ο διαχειριστής διέγραψε το σχόλιο μου…

Prideous

VPN παιδιά !
Στην Τουρκία με τα μισά λεφτά !

Andreas Petrou

ξέρουμε vpn που να δουλεύει?

Andreas Petrou

Ευχαριστώ φιλε

Judge

ο browser opera εχει ενσωματομενο vpn

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.