Δυο νεκρoί και τραυματίες την ημέρα του Black Friday στις ΗΠΑ

Η Black Friday είναι η επιτομή του καταναλωτισμού και κάθε χρόνο γίνεται την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου. Ξεκίνησε φυσικά από τις ΗΠΑ, αλλά επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο, σε πιο ήπια μορφή, ως προς τις εκπτώσεις που κάνουν τα καταστήματα, αλλά και τις αντιδράσεις των καταναλωτών.

Οι εικόνες που έρχονται κάθε χρόνο από τις ΗΠΑ είναι εντυπωσιακές με καταναλωτές να δημιουργούν τεράστιες ουρές πριν ακόμη ανοίξουν τα καταστήματα, να τρέχουν μέσα και να αγοράζουν οτιδήποτε βρίσκεται σε έκπτωση. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει σκηνές απείρου κάλλους να σπρώχνουν και να ποδοπατούν ο ένας τον άλλον.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα όμως, φέτος η Black Friday άφησε πίσω της δυο νεκρούς από πυροβολισμούς. Ο ένας έγινε στο πάρκινγκ του καταστήματος Walmart στο Τέξας και ο δεύτερος πυροβολισμός έγινε έξω από κατάστημα Macy’s στο New Jersey όπου ένας 21χρονος έχασε τη ζωή του και ο αδερφός του τραυματίστηκε επίσης από πυροβολισμό.

Στην πρώτη περίπτωση, οι πληροφορίες λένε ότι ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει μια γυναίκα που έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού. Στην δεύτερη περίπτωση, έξω από το κατάστημα Macy’s οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τουλάχιστον δυο ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμό στο Hamilton Place Mall του Tennessee, μετά το χάος που ξέσπασε γύρω στις 4 το απόγευμα.

Video:

black friday dead, Δυο νεκρoί και τραυματίες την ημέρα του Black Friday στις ΗΠΑ

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Demis

oh god!!! burn us all!!!

ουτε τσαμπα να εδιναν δεν θα πήγαινα

Vasilis

Τώρα κατάλαβα γιατί στην Ελλάδα είχαμε black friday της πλάκας……….
Για λόγους ασφαλείας φυσικά!!!!
Ούτε πυροβολισμούς, ούτε σπρωξίματα, ούτε ποδοπατήματα ούτε τίποτα!!!
Κανένα 10% με 15% off και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Οι ψαγμένοι απλώς κάνανε την βόλτα τους, τα παιδιά γλιτώσανε 2 ώρες Γλώσσα και μία μαθηματικά από το σχολείο καθώς η μέρα επιβάλει(…..) κοπάνα 3 πρώτες ώρες για να χαζέψουνε τα demo units, και φυσικά αυτοί που βρήκαν μία πρώτη τάξεως ευκαιρία να τα σκάσουν χοντρά και να μοστράρουν σε γνωστούς τα αποκτήματα τους που τα αγοράσαν σε “τρελή προσφορά” γιατί δεν είναι σαν κάτι “φλωρούμπες” που ψωνίζουν τις άλλες μέρες μετά από έρευνα αγοράς και άλλες τέτοιες μ@λ@κίες. Αυτοί το έχουν “ψάξει” και άλλωστε γνωρίζουν τα πράγματα πάντα από “μέσα” από γνωστό που δουλεύει στο καταστημα, από στέλεχος στα κεντρικά κ.τ.λ

bezilys

Η κατάντια μας σε όλο το μεγαλείο της!!!

Vai

Καποτε τα εγραφε αυτα ο Ησιοδος για τα 5 γενη στην Κοσμογονια και αντιστοιχα η Ινδουιστικη θρησκεια που μιλουσε για την εποχη της Kali Yuga. Ο εξευτελισμος των χαμηλων κοινωνικων στρωμματων σε ολο του το μεγαλειο και οι ελιτ απλα γελανε παρακολουθωντας μας.

Ιωάννης

Πραγματικά τραγικό…λυπάμαι το είδος μας και εμένα μαζί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Black Friday 2021

Black Friday 2021: Στον αέρα η φετινή Μαύρη Παρασκευή

Στον αέρα φαίνεται να βρίσκεται η εκπτωτική περίοδος Black Friday 2021, η αποκαλούμενη και ως Μαύρη Παρασκευή που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 26/11.

Games Black Friday Black Friday 2020 featured

Steam: Η Black Friday ήταν η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών

Η Autumn Sale περιλαμβάνει τις ημέρες των Cyber Monday και Black Friday, γι’ αυτό αρκετοί τη χαρακτηρίζουν ως τη μαύρη παρασκευή του Steam.

Business Black Friday Black Friday 2020 featured

Black Friday 2020: Η χειρότερη εκπτωτική περίοδος μέχρι σήμερα στην Ελλάδα

Η Black Friday 2020 ήταν η χειρότερη εκπτωτική περίοδος που έχουμε δει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα για πολλούς λόγους, αν και υπήρχαν κάποιες προσφορές.

Games Black Friday Black Friday 2020 Nintendo

Nintendo Switch Lite μόνο με 169 ευρώ [Black Friday – Update]

Ιστορικό χαμηλό για το νεότερο Switch Lite της Nintendo, αφού η τιμή του έπεσε για τη Black Friday στα μόλις 169 ευρώ και με δωρεάν μεταφορικά.