Burger King: Συνεργάζεται με τη Robinhood και χαρίζει 2 εκ. dogecoin

, Burger King: Συνεργάζεται με τη Robinhood και χαρίζει 2 εκ. dogecoin

Η Burger King, η γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού, συνεργάζεται με την Robinhood Crypto για να προσφέρει κρυπτονομίσματα ως έπαθλο σε διαγωνισμό.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, οι ανταμοιβές που προσφέρονται είναι 20 bitcoin (1,17 εκατομμύρια δολάρια), 200 ether (800.000 δολάρια) και 2 εκατομμύρια dogecoin (472.000 δολάρια). Όπως αναφέρεται, οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος ένα έπαθλο bitcoin, είναι 100.011 προς 1.

Τα κρυπτονομίσματα θα δοθούν στα μέλη του Burger King’s Royal Perks, το πρόγραμμα αφοσίωσης της εταιρείας μέσω του οποίου τα μέλη κερδίζουν «κορώνες» για κάθε δολάριο που ξοδεύουν στο fast food. Οι “κορώνες” εξαργυρώνονται στην επόμενη αγορά φαγητού.

Τα μέλη που κάνουν μια αγορά 5 $ ή περισσότερο στην εφαρμογή Burger King θα λάβουν έναν κωδικό μέσω email, το οποίο στη συνέχεια μπορούν να ελέγξουν μέσω της εφαρμογής Robinhood για να δουν αν κερδίζει το έπαθλο.

Το Robinhood Crypto σημείωσε αυξημένα έσοδα από τις συναλλαγές dogecoin μέσα στο 2021, ωστόσο τώρα η Robinhood ανακοίνωσε χαμηλότερη δραστηριότητα συναλλαγών κρυπτογράφησης για το τρίτο τρίμηνο σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Burger King χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα προκειμένου να βοηθήσει την πώληση μπέργκερ. Στη Ρωσία, μάλιστα, η Burger King κυκλοφόρησε ακόμη και το δικό της κρυπτονόμισμα  με το όνομα “WhopperCoin”.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Bitcoin Crypto

Crypto.com: Μαζικές απολύσεις προσωπικού

Το φιάσκο της FTX φαίνεται να επηρεάζει και άλλες εταιρίες κρυπτονομισμάτων, όπως η Crypto.com που σχεδιάζει να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις προσωπικού.

Business Amazon Bitcoin

H Amazon ετοιμάζει σειρά για το σκάνδαλο FTX – Πόσα επεισόδια θα περιλαμβάνει;

H Amazon φέρεται να παρήγγειλε μια τηλεοπτική σειρά οκτώ επεισοδίων για την πτώση του FTX από την εταιρεία παραγωγής AGBO.

Business Bitcoin

Μαύρη Τετάρτη για τα κρυπτονομίσματα, μεγάλη πτώση για το Bitcoin

Εχθές Τετάρτη το Bitcoin βούλιαξε σημειώνοντας πτώση 11% αγγίζοντας τα χαμηλότερα επίπεδα που είχε να φτάσει από τον Νοέμβριο του 2020.

Internet Crypto Bitcoin

Χτυπήθηκε το Mailchimp, στόχος κρυπτονομίσματα σε πορτοφόλια Trezor

Εξελιγμένο σχέδιο phishing φυσικών πορτοφολιών κρυπτονομισμάτων έχει αναπτυχθεί μέσα από την υπηρεσία email marketing, Mailchimp.