ByteDance: Δοκιμάζει app παράδοσης τροφίμων μέσω TikTok

ByteDance TikTok, ByteDance: Δοκιμάζει app παράδοσης τροφίμων μέσω TikTok

Νέα και καινοτόμα πράγματα δοκιμάζει η ByteDance που δοκιμάζει ένα app παράδοσης τροφίμων μέσω της κινεζικής εκδοχής του TikTok, Douyin.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του CNBC, η κίνηση θα μπορούσε να θέσει τη μητρική εταιρεία του TikTok σε ανταγωνισμό με τις κολοσσούς στην αγορά παραδόσεων της Κίνας, όπως η Alibaba και η Meituan.

Εκπρόσωπος της Douyin ανέφερε πως η εταιρεία δοκιμάζει στο Πεκίνο, τη Σαγκάη και την Τσενγκτού τη δυνατότητα για τους εμπόρους να προωθούν και να αγοράζουν τρόφιμα μέσω πακέτων αγορών από την Douyin, τα οποία θα παραδίδονται στους πελάτες τους.

Σύμφωνα με το CNBC, συχνά οι ιδιοκτήτες εστιατορίων της Κίνας χρησιμοποιούν το Douyin για να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους. Παράλληλα, μπορούν να προσφέρουν εκπτώσεις και κουπόνια στους πελάτες τους που παρακολουθούν τα βίντεο που αναρτούν στην πλατφόρμα. Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν αγορές και να διαλέγουν μια ημερομηνία παράδοσης εντός δύο ημερών ώστε να τους παραδοθεί η παραγγελία τους.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet TikTok

TikTok: Πώς να μπλοκάρεις έναν χρήστη – Οδηγός για να ποστάρετε ανενόχλητοι

Το TikTok είναι μία από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες και πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας και δημοσίευσης περιεχομένου.

Business TikTok

TikTok: Πέτυχε ρεκόρ δαπανών 10 δισ. δολαρίων από χρήστες εντός εφαρμογής το 2023

Το Bloomberg δημοσίευσε μια ανάλυση των δαπανών σε εφαρμογές για το 2023, αποκαλύπτοντας μια αύξηση 11% στα έσοδα.

Software TikTok

Το TikTok βελτιώνει το mobile app του για foldable και tablet

To ΤikTok ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί μια βελτιωμένη εμπειρία εφαρμογής για τις μεγαλύτερες mobile συσκευές, όπως είναι τα foldable και τα tablet.

Internet TikTok

TikTok: Νέα λειτουργία για εύκολη αποθήκευση τραγουδιών σε Apple Music, Spotify και Amazon Music

Το TikTok παρουσίασε τη νέα του λειτουργία «Add to Music App» με υποστήριξη για Apple Music, Spotify και Amazon Music.