Cisco IP Gateway για το σπίτι

Η Cisco παρουσιάζει το Internet Protocol (IP) Services Gateway (Model DRG2800), τη συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να εκτείνει τις επιλογές των οικιακών χρηστών στο ψυχαγωγικό και προσωπικό περιεχόμενο που διαθέτουν. Με το Cisco IP Services Gateway, οι οικιακοί χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τα set-top boxes τους και τις μεγάλες, επίπεδες τηλεοράσεις για να βλέπουν video, να ακούν μουσική που έχουν κατεβάσει από το διαδίκτυο με ήχο surround και να βλέπουν φωτογραφίες απευθείας από το PC τους.

Το Cisco IP Services Gateway είναι μία συσκευή για οικιακή χρήση που συνδέεται εύκολα με το PC μέσω Ethernet και με ένα ψηφιακό set-top μέσω ομοαξονικού καλωδίου. Στη συνέχεια, το προϊόν είναι σε θέση να διαχειριστεί και να παρέχει, σε πολλαπλές συσκευές σε όλο το σπίτι, ποικιλία υπηρεσιών όπως γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενσύρματη και ασύρματη οικιακή δικτύωση, αποθήκευση αρχείων και δεδομένων (συμπεριλαμβανομένων video και μουσικής) μέσω του σκληρού δίσκου των 160 GB που διαθέτει, καθώς και υπηρεσίες τηλεφωνίας.

Δείτε επίσης:
> Η τεχνολογία καθοδηγεί την αγορά των μαύρων συσκευών
> The Economist: Το Ubuntu είναι η πηγή της ανοδικής πορείας του Linux
> Βάσεις επίπεδων τηλεοράσεων και βιντεοπροβολέων

Σχόλια

  • Πριν λίγο επέστρεψα από παρουσίαση της Siemens για τηλέφωνα DECT και Broadand συσκευές. Έχουν βγάλει ένα gateway για υπηρεσίες triple-play καταπληκτικό.

    Άκουσα μάλιστα ότι έχουν συνομιλίες με την Forthnet για να το ενσωματώσουν στα πακέτα triple-play που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η εταιρεία.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.