Conn-x TV, Οι αγώνες της Β’ Εθνικής στα κανάλια sport1 και sport2

Η ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ‘ Εθνικής και απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματά της Β’ Εθνικής για τη σεζόν 2009-2010. Συγκεκριμένα, το Conn-x TV, μέσω των αθλητικών καναλιών Conn-x TV sport1 και Conn-x TV sport2 θα μεταδίδει έναν αγώνα ανά αγωνιστική ημέρα για την κανονική περίοδο, ο οποίος θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή.

, Conn-x TV, Οι αγώνες της Β’ Εθνικής στα κανάλια sport1 και sport2

Επιπλέον το Conn-x TV, θα παρουσιάσει ζωντανά και αποκλειστικά, τις προσπάθειες των ομάδων για τη μάχη της ανόδου στη «μεγάλη κατηγορία» και όλες τις κόντρες για την παραμονή, καθώς εξασφάλισε την αποκλειστική μετάδοση του συνόλου των αγώνων κατάταξης (play offs – play outs) μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Οι 18 ομάδες που συμμετέχουν στο «Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ» – όπως αποκαλείται το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής- και τις οποίες οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν μέσα από τα αθλητικά κανάλια του conn-x TV, είναι οι εξής: Αγροτικός Αστέρας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ολυμπιακός Βόλου, Διαγόρας, Δόξα Δράμας, Εθνικός Αστέρας, Εθνικός Μάνης, Ηλιούπολη, Θρασύβουλος, Ηλυσιακός, Ιωνικός, Καλαμάτα, Κέρκυρα, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Ρόδος.

Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής έρχεται να προστεθεί στα σημαντικά αθλητικά γεγονότα απ’ όλο τον κόσμο που εκπέμπουν ήδη το Conn-x TV sport1 και το Conn-x TV sport2, τα κανάλια με αθλητικό περιεχόμενο του Conn-x TV, την συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ.

Με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, μεγάλα ντέρμπι από την Ισπανία (Primera Division) και τη Γερμανία (Bundesliga) καθώς και σπουδαίοι αγώνες από την Ιταλία (Campionato, Coppa Italia) και τη Γαλλία (Λίγκ Καπ), έχουν φθάσει στα αθλητικά κανάλια Conn-x TV.

Επιπλέον, το πρόγραμμα των καναλιών, θα περιλαμβάνει καθημερινές και εβδομαδιαίες ειδησεογραφικές αθλητικές εκπομπές, με έμφαση στους μεγάλους πρωταγωνιστές των γηπέδων.

Με το Conn-x TV, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν περισσότερα από 40 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα (όπως Universal Channel, Fox Life, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Eurosport, Extreme Sports, KidsCo κλπ.). Video on Demand (FilmExpress και FilmClub), με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται. Η υπηρεσία FilmExpress είναι ένα εικονικό Video Club όπου μπορείτε να νοικιάσετε για ένα 24ωρο ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής από μεγάλα studios. Το FilmClub είναι ένα συνδρομητικό VideoClub, που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά videoclip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α. Οι τηλεθεατές μπορούν να επιλέξουν τι θα παρακολουθήσουν, τη στιγμή που επιθυμούν, όσες φορές θέλουν, χωρίς περιορισμούς και διακοπές για διαφημίσεις, καθώς και να κάνουν pause, rewind και fast forward.

Το Conn-x TV διατίθεται σε προσφορά στα 15 ευρώ/μήνα, για 12 μήνες παραμονής, μέχρι τις 30/9/2009 και με δωρεάν τον αποκωδικοποιητή και το WiFi modem/router1. Στην τιμή περιλαμβάνεται τόσο η πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια του Conn-x TV όσο και στο περιεχόμενο / ταινίες του FilmClub.

Το Conn-x TV διατίθεται ήδη σε 29 πόλεις (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Ρόδος, Νάξος, Κως, Θήρα, Σύρος, Τρίκαλα, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Κατερίνη, Κιλκίς, Κοζάνη, Βόλος, Καστοριά, Φλώρινα), ενώ, σταδιακά μέσα στο 2009, θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου, το Conn-x TV, θα διατίθεται και σε πελάτες Conn-x στα 2 Mbps. Μέχρι σήμερα, το Conn-x TV είναι διαθέσιμο στις ταχύτητες 8 Mbps και 24 Mbps.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.