COSMOTE 4G+ και Vodafone 4G+: Όλοι πρώτοι!

Σε αυτή τη χώρα είμαστε όλοι πρώτοι (…και πρόεδροι)! Άλλος πρώτος στην Ελλάδα, άλλος στον κόσμο και άλλοι σε περιοχές όπως πρώτοι στο Μπραχάμι ή πρώτοι στο σπίτι μας… εξαρτάται το πως το βλέπει ο καθένας και πως θέλει να το κάνει συγκεκριμένο για να βγει πρώτος! Σίγουρα η Vodafone έβγαλε πρώτη τη διαφήμιση για το 4G+.

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση σας. Πόσο ευχαριστημένοι είστε από την κάλυψη του δικτύου που έχετε επιλέξει; Είστε ικανοποιημένοι από τις ταχύτητες mobile internet;

Ακολουθούν οι διαφημίσεις και οι δηλώσεις των εταιρειών.

Update: Το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας (www.see.gr) σχετικά με τη διαφημιστική καμπάνια της COSMOTE απεφάνθει “…η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι ο ισχυρισμός «4G+ που πρώτη η COSMOTE έφερε στην Ελλάδα» τεκμηριώθηκε επαρκώς, δεν δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις και δεν προσκρούει στις διατάξεις του ΕΚΔ-Ε.”

Σχετικά με τη διαφημιστική καμπάνια της Vodafone απεφάνθει “…η Επιτροπή ομόφωνα έκρινε ότι οι ισχυρισμοί «πρώτη η VODAFONE φέρνει το 4G+ στην Ελλάδα», «πρώτη η VODAFONE με ταχύτητες έως 300 Mbps», «είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει εμπορικά το δίκτυο 4G+» και «ζήσε την εμπειρία μόνο με τη VODAFONE», δεν τεκμηριώθηκαν επαρκώς και μπορεί να προκαλέσουν εσφαλμένες εντυπώσεις στον καταναλωτή.”

Το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας (ΣΕΕ) είναι μία ανεξάρτητη αστική εταιρεία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που σκοπό έχει την εφαρμογή των κανόνων δεοντολογίας στην εμπορική επικοινωνία, όπως αυτοί διατυπώνονται στον Ελληνικό Κώδικα Διαφήμισης – Επικοινωνίας (ΕΚΔ-Ε).

Πρώτη η Vodafone φέρνει το 4G+ στην Ελλάδα
Η Vodafone αναβαθμίζει το 4G δίκτυό της σε 4G+, τεχνολογίας LTE Advanced. Είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που διαθέτει εμπορικά δίκτυο 4G+, με ταχύτητες που φτάνουν έως 300Mbps σε download και 50Mbps σε upload.

Vodafone
Για να ζήσεις και εσύ την εμπειρία του 4G+, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το κατάστημα Vodafone στο The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι) και το κατάστημα Vodafone στο Athens Metro Mall (Λ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος). H κάλυψη του δικτύου 4G+ επεκτείνεται και σε άλλα σημεία.

COSMOTE
Το 4G+ διαθέτει αρχικά η COSMOTE στην Αθήνα σε επιλεγμένες περιοχές όπως Κηφισιά, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Άλιμος, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Άρτα, Πρέβεζα, Χαλκιδική ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα. Για να δοκιμάσεις και εσύ το 4G+ έλα στα καταστήματα Γερμανός Ανδρέας Παπανδρέου 6 (Χαλάνδρι), The Mall Athens και στο Golden Hall.

Ζήσε την πραγματική εμπειρία 4G+ στο δίκτυο της COSMOTE
H COSMOTE αποδεδειγμένα πρώτη έφερε στην Ελλάδα το δίκτυο 4G+ βελτιώνοντας απίστευτα την εμπειρία σου στο Mobile Internet.

4G+ Ελλάδα, COSMOTE 4G+ και Vodafone 4G+: Όλοι πρώτοι!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανδρέας

Μας παρέχουν τόση ταχύτητα χωρίς mb… οπότε είναι άχρηστο

Lefteris

Εγώ εδώ και 1-2 χρόνια που επεκτείνεται 4G δεν έχω δει με 3g είμαι… μην είμαι αχάριστος όμως σε νησί μένω anyway, βεβαια όπως λέει και ο φίλος από πάνω τι να το κάνεις χωρίς mb… Ή για να γίνω πιο σωστός χωρίς gb γιατί με τέτοια ταχύτητα gb χρειάζεσαι, τώρα θα μου πείτε ας δώσουν mb πρώτα και βλέπουμε μετά! Τα οικονομικά προγράμματα πχ των 20€ έπρεπε δηλαδή να ξεκινάνε από 500mb τουλάχιστον!

Lefteris

Εγώ εδώ και 1-2 χρόνια που επεκτείνεται 4G δεν έχω δει με 3g είμαι… μην είμαι αχάριστος όμως σε νησί μένω anyway, βεβαια όπως λέει και ο φίλος από πάνω τι να το κάνεις χωρίς mb… Ή για να γίνω πιο σωστός χωρίς gb γιατί με τέτοια ταχύτητα gb χρειάζεσαι, τώρα θα μου πείτε ας δώσουν mb πρώτα και βλέπουμε μετά! Τα οικονομικά προγράμματα πχ των 20€ έπρεπε δηλαδή να ξεκινάνε από 500mb τουλάχιστον! Άραγε και στο εξωτερικό τις ίδιες τιμές προσφέρουν στα mb?

Φωτιάδης Ι.

Εγώ Vodafone έχω αλλά δυστυχώς όχι 4G,αλλά ουτε 3G στα καλά του δεν πιανει(Καστοριά)…κοροϊδεύουν πρώτα τον εαυτό τους και μετα τον κοσμο…αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι αυτα, ακούς δυο χρόνια για 4G καμια δεκαριά για 3G αγοραζεις συσκευές που υποστηριζουν τις συγκεκριμένες τεχνολογιες και μενεις με το “κινητό” στο χερι…ο αδερφός μου έχει wind και μόλις πριν απο λιγες μερες “έφτιαξε” το 3G του και οπου και να παει,κατεβάζει σχεδόν σταθερά με 15mbps και ανεβάζει σχεδόν με 4mbps….εγώ απο την αλλη κλαίω ακόμα γιατί μια έχει σήμα μια δεν έχει…μιλάω για σήμα έτσι;αυτο που χρειαζεται για να κανεις μια απλη κληση,μην νομίζετε οτι έχω σήμα παντου…όπως είπε ένας φίλος “φτάνει η συσκευή σου” τρια χρόνια vodafoneεχω αλλάξει τέσσερις “ακριβές” συσκευές κι σε καμια δεν είχα καλό σήμα.ναι η συσκευή φταίει όχι η σύνδεση….για μένα;;;;;Cosmote και τα μυαλά στα κάγκελα,ΟΤΕ παιδι Μου εγγυηση…Ααα κάτι άσχετο έχω Nova sportspack με 30€ τον μήνα+5€ επειδή έχω τα HD σύνολο 35 και με παιρνει τηλ μια κοπελα και μου δίνει λέει “με ακόμα 5€ σας δινουμ όλο το πακέτο” δηλαδή 40€ το μήνα,εε μετα απο αυτό της είπα είστε Απαράδεκτοι εκεί στη Nova γιατί με 25€ τον μήνα ο ΟΤΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ… Συνέχεια »

αλιάκμων

Να το βράσω το 4G, όταν ακόμα δεν έχει σταθερό 3G, ας πούμε σε μια τυχαία πόλη, τη Βέροια. Και με υπερπροσφορές τύπου 60 Mb με 3 € και 500 με 5 € ; Ουάου.. :p

Giannis

Ναι τρελό εργαλείο το 4G+ και από τις δύο εταιρίες απλά δεν έχει σήμα πουθενά και σου τρώει όλη την μπαταρία ψάχνοντας.Σε ευχαριστούμε πολύ Vodafone και Cosmote!

nikolakis

Εδω μεσα στην Αθηνα και οι δυο εταιρειες χανουν εντελως το 3g-4g…
μη πω τι γινεται στις επαρχιακες πολεις,,
Μη κανεις το λαθος να ταξιδεψεις με τρενο ομως,,,,,,,
Υποτιθεται παιρνεις το ταμπλετ σου να σερφαρεις να χαζεψεις,,,η αλλως να κανεις δουλεια και μενεις εκτος πιστας!!!!!!
Το οτι πληρωνουμε,,,,,,,,χρυσοπληρωνουμε το ιντερνετ στο κινητο,,,,,, σε αυτο δεν εχουν καποια απαντηση,,,,
Δε κανεις ευκολα το λαθος να δεις βιντεο η να ακουσεις μουσικη μεσω ιντερνετ απο δικτυο,,,,, οχι δε το κανεις,,,,
Μπραβο στο techblog που αναφερει τοσο σημαντικο θεμα. Ειναι καιρος αυτες οι τοσο καλοπροαιρετες εταιρειες που,,,,κανουν τα παντα για να μας εξυπηρετησουν,,,και χρεώνουν οσο γινεται λιγοτερα,,(για μας το κανουν),,, να σοβαρευτουν για να αποκτησουν λιγο εκτιμηση απο τους πελατες τους.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που τις εκτιμαει ιδιαιτερως…
Να ριξουν τις τιμες κατακορυφα για να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.

Dimitris

Στο Βόλο και στη Λάρισα το 4G τουλάχιστον απο Vodafone λειτουργεί σε όλο το εύρος των πόλεων . Βέβαια όπως είπαν και οι άλλοι τα 300mbps είναι τελείως άχρηστα αν δε σου δίνει πολλά πολλά gb. Και πόσο μάλλον όταν και αυτά που έχεις, στα περιορίζει στα 400 τη μέρα με τη πολιτική ορθής χρήσης..

VERDE

ειλικρινά απορώ με την εμμονή των εταιρειών για το 4G+…

θεωρώ ότι ακόμα και με το 3G κάνεις τι δουλειά σου , πόσο μάλλον με ένα 4G….

με Vodafone και Lg G2 στην πόλη μου (Τρίπολη) μπορώ και βλέπω κλειστά κυκλώματα καμερών , ανεβάζω αρχεία από και προς την εργασία μου , έχω και άνετη πρόσβαση σε λοιπές “παιχνιδιάρικες ” εφαρμογές…..
βέβαια έχω πρόγραμμα για megabytes αλλά ακόμα και έτσι τα περίπου 3GB μου αρκούν….
το ίδιο συμβαίνει και με φίλους που έχουν Cosmote με τη μόνη διαφορά ότι εγώ έχω σταθερά σύνδεση ενώ στην Cosmote αρκετά συχνά δυσκολεύονται να κάνουν τη δουλειά τους λόγω πιθανής υπερφόρτωσης…

το 4G+ είναι πολυτέλεια την οποία άμεσα ή έμμεσα θα την πληρώσουν όλοι οι συνδρομητές και ένα επικοινωνιακό τρικ…..καλύτερα να δαπανούσαν χρήματα για τη βελτίωση του δικτύου παρά σε θέματα που απασχολούν το 0,01% των πελατών τους….

Giannis Charp

Καταρχήν θα συμφωνήσω με όσους είπαν ότι το 4G είναι άχρηστο αν δεν υπάρχει σωστό πακέτο για mb ή καλύτερα gb.
Κατά τα αλλά στο Δήμο N.Ζίχνης Σερρών η Vodafone έχει ένα από τα πιο καλά και σταθερά δίκτυα 3G.

Parastas

Νταξ… Τι να πούμε τώρα……..
Δεν μου αρέσει να κράζω, αλλά εδώ θέλει κράξιμο…

Η cosmote και οι Vodafone είναι οκ να κυνηγάνε το 4G+
Είναι οι πρώτες σε συνδρομητές και το κάνουν για ΚΑΘΑΡΑ διαφημιστικούς λόγους, και το λέω με κάθε συναίσθηση.

Αλλά ρε Wind… ΡΕ WIND!!!!
Περιμένεις να μαζέψεις πελάτες επενδύοντας στο 4G??? αφού έρχεσαι τελευταία και καταϊδρωμένη. Επίσης το μεγαλύτερο ποσοστό των συσκευών των χρηστών δεν υποστηρίζουν 4G.

Κάνε την μαγκιά και φτιάξε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ αξιόπιστο 3G δίκτυο σε ΌΛΗ την Ελλάδα, και διαφήμισε αυτό. Πρώτος εγώ θα έρθω. Γιατί νομίζω όλοι μας προτιμούμε να έχουμε παντού 3G παρά να έχουμε σε μερικές περιοχές 4G

Τόσο δύσκολο είναι να πιάσεις τον σφυγμό του πελάτη πια;

Jorge

Παιδιά εγώ από Αυστρία και τα πακέτα ειναι γελοία. Με 20€ εχεις 2000 λ 2000 μηνύματα προς όλους, 3GB και 100 λ για εξωτερικό. Και ερχομαι Ελλαδα και απλα εχει με 10€ 600λ μονο προς Cosmote. Και το αντίστοιχο προγραμμα με το δικο μου στην Vodafone χωρίς συσκευή το εχει 80€/μήνα! Έλεος.

Parastas

@jorge σωστός αλλά να σου θυμίσω ότι στην Αυστρίακαι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν χρειάζεται οι εταιρίες να λαδώνουν εκατομμύρια σε αξιωματούχους πολυκατοικίες και μηνύσεις για την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι κεραίες τους.

vaggelas

Παιδια εγω που τις εχω δοκιμάσει όλες το πιο γρήγορο mobile internet ειναι της cosmote.Αλλα και με τη wind που εχω 1.5 gb στην Αθήνα δεν εχω πρόβλημα μια χαρα πηγαίνει.Στην επαρχία δε γνωρίζω..

Jorge

@Parastas δεν θα δικαιολογήσω καμία εταιρία. Εγω ειμαι ο καταναλωτής. Και αν θέλουν να ειναι σωστοί ας φτιάξουν ενα δίκτυο καλυτερο. Τόσα λεφτα παίρνουν.

Γιώργος

Οπως προειπαν και αλλοι τι να το κανεις το 4g χωρις ουσιαστικη χρηση. Ναι μεν η αγορα της Ελλαδας ειναι μικρη για να υποστηρίζει τετοια πακετα προσφορών αλλα και απτην αλλη ειναι δυνατον να ανεβαινει καθετα η αγορα των smartphones και οι παροχοι τηλεφωνιας να μενουν στασιμοι. Εγω λεω να βαλουν κι αυτοι λιγο νερο στο κρασι τους..

GiorgosM

Πρόσφατα ανακάλυψα πως επεκτάθηκε και στα μέρη μου το 4G της Vodafone, μιας και συνδρομητής της έχω να πω, πως επειδή δεν έχει δυνατό σήμα (2-3 γραμμές) χάνει σχετικά στο download,ξεκινά περίπου 18mbps καταλήγει στα 10 περίπου, έχει καλύτερο ping από το 3g Και εξαιρετικό upload κοντά στα 10mbps!! ,τώρα με 2γιγα πρόγραμμα red1 που έχω, καλά είναι για καθημερινό σερφάρισμα, όμως με μια ταινία FHD, πάπαλα τα mbytes 🙂

*Άμφισσα, Ιτέα Φωκίδα αναφέρονται τα συμπεράσματα μου σε συσκευή LG g2.

apostolos

Αυθαιρετη αύξηση παγιου ξέρουν να κάνουν, αλλα 2 χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Πύργου δεν έχω ούτε ίντερνετ. Το 4g τους μαρανε. (Vodafone)

Fanis

Ρε εδώ στην Άρτα ούτε 3g δεν έχουμε σωστό το 4g+ μας μαρανε… Μας πουλάνε φύκια για μεταξωτες κορδέλες…

edd

Ποια επαρχεία.. Θεσσαλονίκη στο κέντρο (νεκροταφεία) και δε πιάνει ουτε μια γραμμή η vodafone μες στο σπίτι, 1ος όροφος.. Για να μιλήσω πρεπει να βγαινω εξω.
Και όσον αφορα την vodafone επειδή είναι ίδια εταιρία με την hol: ρε γελοιοι, στο σταθερό ίντερνετ έχετε ταβάνι upload 1mbps/(4mbps βάζοντας χέρι). Τι να τα κάνω τα 300 στο κινητό; Το σταθερό με ενδιαφέρει. Δε πρόκειται να κάνω σοβαρή χρηση ίντερνετ στο κινητό ποτε. Αν θέλω να κάνω σοβαρή χρηση, θα βρίσκομαι σε περιοχή που δεν υπάρχει καλυψη ουτε για 3g. Διαθέτεις 4g ακριβως στις περιοχές που είναι παντελώς άχρηστο.
Λες και κάνανε έρευνα:
-παιδια, που είναι παντελώς άχρηστο το 4g να βάλουμε κεραία?
-στο κεντρο..

Τασος

ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΒΓΕΝΕΙ Η VODAFONE ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΡΩΤΗ Η VODAFONE ΕΦΕΡΕ ΤΟ 4G+ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η COSMOTE….ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ Η VODAFONE ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

cmvrgr

Ακριβές τιμές, θεωρητικά 4g που ποτέ δεν φτάνει τις αναμενόμενες ταχύτητες και πολλά προβλήματα σε αρκετά σημεία της Ελλάδος.

Οι χάρτες που δείχνουν κάλυψη είναι απλά fake και στο περίπου. Το τραγικό είναι ότι μας χρεώνουν και πολύ ακριβά τα gb.

Voda και wind έπρεπε ήδη να σερβίρουν από κοινού για να χτυπήσουν την cosmote. Πάντως και η wind πρέπει επιτέλους να επενδύσει για κάλυψη παντού και όχι μονό για τις μεγάλες πόλεις.

Δηλαδή 3 κεραίες στην Θάσο είναι τόσο τραγικό να βάλουν που βουλιάζει από τουρισμό το καλοκαίρι και στην καβάλα και στις Σέρρες κλπ να μπει 3g…. μην πω και για Πελοπόννησο. Εδώ νησάκια όπως η Φολέγανδρος που με ένα σταθμό βάσης καλύπτετε δεν κάνουν αναβάθμιση.

Αυτό είναι ρατσισμός gsm κάλυψης …

Solon

Νομίζω ότι οι καταναλωτές πρέπει να οργανωθούν με κάποιο τρόπο και να διεκδικήσουν φτηνότερες τιμές. Δεν πάει άλλο. Οι τιμές ογκοχρέωσης είναι εξωπραγματικές. Πρέπει να παν στο 0,5 € to gigabyte για να αρχίσουν να δουλεύουν αυτές οι τεχνολογίες, με πολιτική χρήσης 50gb το μήνα. Αυτή την στιγμή το καρτέλ VODAFONE-Cosmote πουλάει από 2,5 ευρώ έως 10 ευρώ το Gigabyte! Είναι εξωφρενικό. Πρέπει να είμαστε η ποιο ακριβή χώρα στην Ευρώπη στην ογκοχρέωση ασύρματου ιnternet.

than

Παιδιά και εγώ σε νησί μένω (ΚΩ) και μάλιστα σε χωριό πολύ μακριά από την πόλη και έχω 4g σήμα καμπάνα και μέσα στο σπίτι ακόμα με cosmote είμαι πολύ ευχαρστημενος…

Λαμπρος

Ο τροπος για να μειωθουν οι χρεωσεις του mobile broadband ειναι απλος…. Σταματαμε να το χρησιμοποιουμε , ολοι μας , χωρις ουσιαστικο λογο.Ο νοών νοειτω. Υπαρχουν χωρες εντος της Ευρώπης , με παρομοιο η μικροτερο πληθυσμό της χωρας μας , που η χρηση του ειναι απεριοριστη (ναι , απεριοριστη) στα παγια απο 23-24 ευρω (περιπου) και ανω ….

Νικος

Απ ολα αυτα που ακουσα. Σε αλλα θεματα συμφωνω και σε αλλα διαφωνω αλλα μη ξεχνατε κατι βασικο… Για να εχετε 4+ Πρεπι να εχετε και new monile γιατι τα περισσοτερα δε το υποστηριζουν…

Νικος

Πρεπει

GiorgosM

@edd… Όταν γράφεις ….έβαλες χέρι και κάνει upload 4mbps τι εννοείς? Πειραξες κάτι?

Ss t

Στην Ελλάδα στο δίκτυο της Cosmote για να έχεις 4g πρέπει να έχεις ενα προγραμμα με τουλάχιστον 500mb το μήνα αν δεν κάνω λάθος. Ειναι προαπαιτούμενο της εταιρείας. Η αλήθεια ειναι ομως πως τα πακέτα στην Ελλάδα δεν ειναι και τα καλύτερα για Ίντερνετ. Στην Ιταλία απ’ όσο ξέρω με 10 ευρώ μπορείς να έχεις 400 λεπτά και 400 μηνύματα προς όλους και 2gb Ίντερνετ. Και όλα αυτά με καρτοκινητή.

edd

@Γιωργο, εννοώ να σου βάλουν χερι οι εταιρείες υποχρεώνοντάς σε να βάλεις vdsl, το οποίο επίσης έχει απαράδεκτο up <4mbps. Πιο γρήγορα στελνεις κάτι με courier παρα μέσω ίντερνετ. Η τεχνολογία υπαρχει, δεν είναι πρόβλημα δικτυου.

GiorgosM

@edd, Ευχαριστώ για την διευκρίνιση, καλό Σαββατοκύριακο!

Chris

Εμενα ουτε καν με ενδιαφερει ποιος το εφερε πρωτος..Αυτα ειναι διαφημιστικα τρικ των καθε εταιριων. Εχω cosmote και δεν την αλλαζω με τπτ.. σχεδον παντα και παντου 4G (θεσσαλονικη χαλκιδικη)ακομα και με 1 γραμμη.. και ταχυτητες μετρημενες με ookla γυρω στο 45mb..Και ασε τους αλλους να ψαχνουν Η+ και 3G και σημα…Παλι καλα που δεν με “τουμπαραν” με τις επιδοτησεις τους οι Vodafoνηδες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.