Καλοκαιρινή προσφορά από τη Wireless Connect Card Broadband της COSMOTE

Με μια μοναδική προσφορά στα προγράμματα μετάδοσης δεδομένων COSMOTE Data Pack υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι η COSMOTE, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία της ασύρματης ευρυζωνικότητας. Συγκεκριμένα, η COSMOTE προσφέρει απεριόριστη δωρεάν χρήση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου σε όλους τους πελάτες της στο πρόγραμμα μετάδοσης δεδομένων “COSMOTE Data Pack 1GB” αλλά και στους νέους της πελάτες στο “COSMOTE Data Pack 80”.

Με τη νέα καλοκαιρινή προσφορά της COSMOTE, όλοι οι συνδρομητές του προγράμματος “COSMOTE Data Pack 1GB”, παλαιοί και νέοι, απολαμβάνουν όχι μόνο απεριόριστη δωρεάν χρήση, αλλά και μείωση του μηνιαίου τους παγίου από 71€ σε 50€ έως τις 30/09/2007.

Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και καλύτερη εξοικείωση των πελατών της με τις υπηρεσίες δεδομένων, η COSMOTE προσφέρει, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, στους υφιστάμενους συνδρομητές του προγράμματος “COSMOTE Data Pack 80” δωρεάν όγκο κίνησης 500ΜΒ αντί για 80ΜΒ.

Επιπλέον, με κάθε νέα εγγραφή στα προγράμματα “COSMOTE Data Pack 80” και “COSMOTE Data Pack 1GB” η COSMOTE συνεχίζει να προσφέρει εντελώς δωρεάν και την κάρτα μετάδοσης δεδομένων Wireless Connect Card Broadband (HSDPA card), που πρώτη διέθεσε στην ελληνική αγορά, για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο Internet, το e-mail, το εταιρικό δίκτυο (intranet) και τις εταιρικές εφαρμογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η COSMOTE παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας HSDPA με ταχύτητες έως 1.8 Mbps σε όλους τους πελάτες της σε όλες τις περιοχές κάλυψης του δικτύου 3ης γενιάς, δηλαδή σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80% του ελληνικού πληθυσμού, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παρέχει ταχύτητες έως 3,6 Mbps. Το αναβαθμισμένο δίκτυο 3ης γενιάς της COSMOTE, το μεγαλύτερο ευρυζωνικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, επεκτείνεται συνεχώς σε όλη την επικράτεια και προσφέρει κάλυψη τόσο σε αστικές όσο και σε επαρχιακές περιοχές.

Επεξεργάστηκε την 22 Δεκεμβρίου 2008 11:15

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.