Cosmote Internet On The Go, Ασύρματο ίντερνετ έως 21.6 Mbps

Από την Τρίτη 14 Ιουλίου η COSMOTE διαθέτει και εμπορικά τις αναβαθμισμένες ευρυζωνικές ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 21.6 Mbps (downlink) και ταχύτητες αποστολής έως 5.8 Mbps (uplink) μέσω των προγραμμάτων “COSMOTE Internet On The Go”. Οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν τις νέες ταχύτητες μετάδοσης HSPA+ χρησιμοποιώντας μαζί με τον προσωπικό τους υπολογιστή, το νέο USB Stick ZTE MF662.

Η COSMOTE, η πρώτη εταιρία στην ελληνική αγορά και ανάμεσα στις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αναβάθμισε το δίκτυό της σε ευρυζωνικές ταχύτητες δεδομένων με την τεχνολογία HSPA+, διαθέτει το ευρυζωνικό της δίκτυο σε κομβικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας ενώ η ανάπτυξή του θα συνεχιστεί σταδιακά και σε άλλες περιοχές.

Παράλληλα, η εταιρία συνεχίζει την αναβάθμιση σταθμών βάσης επιλεγμένων περιοχών της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, με δυνατότητες ταχυτήτων έως 14.4 Mbps στο downlink, βελτιώνοντας περαιτέρω το υψηλής ποιότητας κινητό ευρυζωνικό της δίκτυο.

Η COSMOTE είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που διέθεσε εμπορικά τον Ιούνιο του 2006 ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλών ταχυτήτων και ήδη κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά του ασύρματου ευρυζωνικού Internet (mobile broadband), επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη των πελατών της. Σήμερα, συνεχίζει να πρωτοπορεί στις τεχνολογικές εξελίξεις, προσφέροντας πλέον ταχύτητες έως 21.6 Mbps και εξασφαλίζοντας γρήγορο mobile internet και μεγαλύτερες δυνατότητες για τους πελάτες της σε όλο και περισσότερες περιοχές της χώρας.

Πρόσφατα και η Vodafone ανακοίνωσε ταχύτητες έως 21.6 Mbps.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.