COSMOTE Neo: Η πρώτη ψηφιακή κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα

, COSMOTE Neo: Η πρώτη ψηφιακή κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα

Η COSMOTE ανακοίνωσε σήμερα τη νέα υπηρεσία COSMOTE Neo. Για πρώτη φορά ο καταναλωτής έχει τον έλεγχο του προγράμματος κινητής τηλεφωνίας μέσα από το COSMOTE app. Μπορεί να ενεργοποιήσει το πρόγραμμα κινητής τους τηλεφωνίας, να το αλλάξει να το εμπλουτίσει ή και να το διακόψει χωρίς πέναλτι και να το ενεργοποιήσει ξανά όποτε θέλει.

Απευθύνεται σε αυτούς που δεν τους καλύπτει πλέον η καρτοκινητή, δεν αισθάνονται όμως άνετα με το υπογράψουν ένα συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας.

Η μέση τιμή ενός προγράμματος COSMOTE Neo σύμφωνα με την COSMOTE είναι 20 ευρώ με 30 ευρώ το μήνα ανάλλογα με το τι έχει επιλέξει ο κάθε χρήστης και το σημαντικό ότι μπορεί να το αφήσει όποτε θέλει χωρίς επιπλέον χρέωση. Πρόκειται για ένα digital προϊόν, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς έντυπο λογαριασμό, το οποίο ο χρήστης μπορεί να ανοίξει-ενεργοποιήσει ή να μεταφέρει τον τωρινό αριθμό κινητού του μέσα από το COSMOTE app.

Υπάρχουν διαθέσιμα 2 πακέτα με χρόνο ομιλίας, με 400 λεπτά προς όλους και 700 λεπτά προς όλους και δύο διαθέσιμα πακέτα data, με 5GB και 10GB. Ο χρήστης κάνει συνδιασμό αυτών των πακέτων. Ο συνδιασμός 700 λεπτά προς όλους και 10GB data έχει τιμή 30 ευρώ κάθε μήνα. Κάθε νέος συνδρομητής COSMOTE Neo θα λάβει 100GB για 1 χρόνο. Υπάρχει και πακέτο με 60 SMS.

Το άρθρο ανανεώνεται διαρκώς με όλες τις νέες πληροφορίες…

, COSMOTE Neo: Η πρώτη ψηφιακή κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexandros

Στην Ελβετία έχω κάτι παρόμοιο, με 10 ελβετικά φράγκα τον μήνα (περίπου 9€) έχω unlimited Calls, SMS, και Data εντός Ελβετίας. Χωρίς συμβόλαιο, συνδρομή (σαν το νετφλιξ) ελεγχόμενη από App που την σταματάω όποτε θέλω.
Και όταν τα χρειάζομαι όλα αυτά και εντός της ΕΕ πληρώνω 3 Ελβετικά φράγκα την μέρα..
Digital Republik, Yallo Swype, Wingo
Και άσε τα μονοπώλεια στην Ελλάδα να παίρνουν 30€ για 10GB 😂

SUPS 👨‍⚖️

αυτο ακριβως γελαει ο κοσμος με τα καρτελ της Ελλαδας…

Jim

Στην Ελλάδα φίλε μου δεν υπάρχει μονοπώλιο. Υπάρχει καρτέλ. Και το κακό είναι ότι κανένας πολιτικός δεν λέει να το σταματήσει….

SUPS 👨‍⚖️

Πραγματικα ειναι ενα θεμα που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολειται ουτε ΕΝΑΣ βουλευτης…Διπλασίασαν μονο τα gb σε καποια προγραμματα περσυ…Το οτι στα φοιτητικα καρτοκινητα εχουν ιδια ακριβως τιμη στα 8,5 ευρω για παρομοια πακετα vodafone cosmote(wind δεν γνωριζω) περναει απαρατηρητο στην επιτροπη ανταγωνισμου…!

Μακ

Αχ ιστορία αμαρτία. Μια ζωή έτσι….. Έχεις απόλυτο δίκιο. Επίσης δες Lyca mobile και κλάψε με τις τιμές ..

Tassos

Και εδώ πάντως από ότι κατάλαβα έτσι πανε να το κάνουν τύπου Netflix, να το κόβεις όποτε θέλεις χωρίς penalty fee

Marinos

Στην Γαλλία δίνω 10 ευρώ τον μήνα με απεριόριστα SMS, κλήσεις και 80 GB προς εσωτερικό χωρίς συμβόλαιο. Απαράδεκτα πράγματα.

George Sierra

Για μία ακομη φορά,μία απο τα ίδια μας πουλάνε.Τόση φασαρία και promotion,για το τίποτα.Πες οτι στο θέμα των κλήσεων εισαι οκ με τα 400 λεπτά,το να σου δίνουν 10GB,ειναι τουλάχιστον παιδιάστικο,και ειδικά με αυτές τις χρεώσειςΠροσωπικά δεν έχω δυνατοτητα σταθερής συνδεσης για απεριόριστο ιντερνετ,οπότε εξαρτώμαι αποκλειστικά απο τα data κινητής.Πραγματικά θα ηθελα να αλλαξω χώρα με αυτή την κατάντια των εταιριών κινητής.Αλλη μια πατάτα που θα πάει απατη.

Χρηστος

στη Αγγλια με 10 λιρες 600 λεπτα για χρηση ειτε εσωτερικο ειτε εξωτερικο 9 γιγαμπαιτ και απεριοριστα μηνυματα και τωρα τελευταια εχουν προσφορα το ιδιο προγραμα με 7,5 λιρες και 15 γιγα

Βλάχος Παναγιώτης

Υπάρχει μεγαλύτερο λειτουργικό κόστος στην χώρα μας, από όσο στις άλλες χώρες της Ε.Ε?
Αν ναι το πρόβλημα δεν είναι των πολιτών!
Γιατί προγράμματα των 20 η των 30 ευρώ και όχι των 10 η 12 ευρώ για τις ίδιες (ίσως και καλύτερες!) υπηρεσίες?
Να το δείτε παρακαλώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.