Διαδικασία λειτουργίας καταστημάτων Click Away

, Διαδικασία λειτουργίας καταστημάτων Click Away

Ξεκινάει η μέθοδος Click Away για τα τα φυσικά καταστήματα λιανικής που είναι κλειστά λόγω του 2ου Lockdown. Η μέθοδος θα ισχύσει από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021. Από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021. Μόνο για επιχειρήσεις που έχουν είσοδο σε εξωτερικό χώρο. Μόνο ένα άτομο θα μπορεί να πηγαίνει να παραλαμβάνει την παραγγελία.

Ενημέρωση
e-katanalotis: Ξεκίνησε η λειτουργία για τα δωρεάν SMS του Click Away

Διαδικασία Click Away

1. Αγορά μέσω ίντερνετ είτε μέσω τηλεφώνου
2. Πληρωμή μέσω ίντερνετ ή μέσω POS έξω απο το κατάστημα
3. Ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής ή SMS από την επιχείρηση και την ακριβή ώρα παραλαβής

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ovelix

Δεν θα μείνει για πολύ αυτό το μέτρο, μόλις ο κόσμος θα μαζευτεί στις εισόδους των καταστημάτων για να παραλάβει τα προϊόντα του και θα δημιουργηθεί συνωστισμός θα το πάρουν πάλι πίσω. Σε δουλειά να βρισκόμαστε σε αυτήν την χώρα, σαν το γεφύρι τις Άρτας ένα πράγμα.

SUPS 👨‍⚖️

ισχυει σαν φουρνοι σαββατο μεσημερι θα ειναι ολα

Λεωνίδας Μαλιαγρός

Δε θα πάρουν πίσω το μέτρο, απλά θα πέφτουν καμπάνες τρελές στα καταστήματα εάν μαζευτούν πάνω από 9. Χρειάζεται να στέλνουν σωστά sms και ο κόσμος να πηγαίνει σωστές ώρες και να ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ και τον καταστηματάρχη, όχι οι των 11.00 να πουν “ε καθυστέρησα λιγάκι”, να πηγαίνουν 12:00 όπου είναι ήδη 7-8 άτομα και να μαζεύονται τελικά 12. Να μην πάνε και να στείλουν να κανονίσουν νέο ραντεβού! Εμείς τα θέλουμε και τα παθαίνουμε όλα!!!!

Πάνος Λασκαρατος

Η ημερομηνία και ώρα παραλαβής θα πρέπει να ορίζεται κατόπιν συνεννόησης και όχι με απλή εντολή μέσω sms

Ηλιας

Το αν θα μαζευτούν πάνω από 9 άτομα έξω από 1 κατάστημα δεν μπορεί να είναι ευθύνη του καταστήματός.
Η αρμοδιότητα του αρχίζει και τελειώνει στην πόρτα του.
Από την ώρα που δίνει ώρα παράδοσης, δεν στηρίζεται πουθενά υπαιτιοτητα του για τυχόν συνωστισμό, αν οι πελάτες κάνουν του κεφαλιού τους.

Dimis

θα ισχυει και για τα μπουρδελα ! δηλαδη θα γαμας με click away , θα πηδας εξω απο το μπουρδελο στην εισοδο , ενας ενας ….. τηρωντας τις αποστασεις !

κωστας

η εφαρμογη με τα sms στο ekatanalotis ποθ ειναι ??

κωστας

Ναι λιανικο .

εγω

Αντι να κατσουν λιγο να σκεφτούν κανουν copy paste οτι εφαρμόζετε στο εξωτερικό . Ας το εφαρμοσουν τουλαχιστο και συνολικα για την πολιτικη τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.