Διαθέσιμη στην Ελλάδα η ψηφιακή εφαρμογή Bright Sky

ψηφιακής εφαρμογής Bright Sky, Διαθέσιμη στην Ελλάδα η ψηφιακή εφαρμογή Bright Sky

Το Ίδρυμα Vodafone, έχοντας ως στόχο να προσφέρει υποστήριξη και ορθή πληροφόρηση οποιουδήποτε μπορεί να βρίσκεται σε κακοποιητικό περιβάλλον, ανακοινώνει τη διάθεση της δωρεάν ψηφιακής εφαρμογής “Bright Sky” στην Ελλάδα.

Το mobile app Bright Sky κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2015 και παρέχει πρόσβαση σε μια συστηματική διαδικασία αξιολόγησης των πιθανών κινδύνων ενδοοικογενειακής βίας και σχετικό, ενημερωτικό υλικό, συμβουλές, ενώ παρουσιάζει και τα πιθανά σημάδια που θα πρέπει να προσέξουν όσοι μπορεί να βιώνουν ενδοοικογενειακή κακοποίηση ή και σε όσους τυχαίνει να γνωρίζουν κάποιον από το οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η εφαρμογή διαθέτει έναν ευρύ τηλεφωνικό κατάλογο με υπηρεσίες υποστήριξης και ερωτηματολόγια για την αξιολόγηση του κινδύνου σε μια σχέση, καταρρίπτει μύθους σχετικά με την ενδοοικογενειακή και τη σεξουαλική κακοποίηση και προτείνει βήματα για τη βελτίωση της ασφάλειας στο διαδίκτυο. Το Bright Sky διαθέτει ειδική ρύθμιση κρυφής λειτουργίας, ώστε να μη γίνει αντιληπτή η χρήση του. Η εφαρμογή λειτουργεί ήδη με μεγάλη επιτυχία σε 10 ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.