Internet

Disney+ και Hulu ενώνονται σε μία εφαρμογή

Η Disney σχεδιάζει να συνδυάσει τις υπηρεσίες ροής Hulu και Disney+ σε μια ενιαία εφαρμογή μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Αυτό δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Disney, Bob Iger, κατά τη διάρκεια της κλήσης για τα κέρδη του 2ου τριμήνου της εταιρείας.

Η ενιαία εφαρμογή θα περιλαμβάνει το πλήρες περιεχόμενο Hulu και Disney+, ωστόσο τα Disney+, Hulu και ESPN+ θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα ως αυτόνομες υπηρεσίες.

“Η εμπειρία της ολοκληρωμένης εφαρμογής που ανακοινώσαμε σήμερα είναι για καταναλωτές που έχουν εγγραφεί και στις δύο υπηρεσίες προς το παρόν”, δήλωσε ο Iger, εξηγώντας ότι η Disney παίρνει το πακέτο δύο εφαρμογών και το συνδυάζει σε μια εμπειρία που θα έχει «βασικά περισσότερο περιεχόμενο από αυτό που προσέφερε πριν».

Με τη συγχώνευση των υπηρεσιών, όμως, η Disney σχεδιάζει να αυξήσει τις τιμές. “Σκοπεύουμε να ορίσουμε υψηλότερη τιμή για τη βαθμίδα μας χωρίς διαφημίσεις αργότερα φέτος”, επισήμανε ο Iger.

Η ανακοίνωση της Disney έρχεται τη στιγμή που η υπηρεσία Disney+ έχασε τέσσερα εκατομμύρια συνδρομητές κατά τη διάρκεια του τριμήνου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.