Elon Musk: Νέα λειτουργία του Twitter θα δείχνει αν σας έχουν “αποκλείσει”

elon musk twitter, Elon Musk: Νέα λειτουργία του Twitter θα δείχνει αν σας έχουν “αποκλείσει”

Nέα λειτουργία ετοιμάζει το Twitter, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να βλέπει αν τον έχουν “αποκλείσει”, όπως μάθαμε διά στόματος του CEO της πλατφόρμας Εlon Musk. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Το λεγόμενο shadowban στο Twitter συνήθως κάνει τις αναρτήσεις σας αόρατες σε άλλους χρήστες ή κάνει το προφίλ σας δύσκολο να βρεθεί χωρίς να το γνωρίζετε.

Σύμφωνα με τον Musk, το επερχόμενο εργαλείο θα εξηγήσει επίσης τον λόγο για τον οποίο έχετε αποκλειστεί και θα σας συμβουλέψει για το πως να υποβάλετε ένσταση.

Παρόμοια λειτουργία κυκλοφόρησε στην τελευταία του ενημέρωση και το Instagram. Aυτή ενημερώνει εάν έχετε αποκλειστεί από τις προτάσεις. Προς το παρόν, μπορεί να δείξει μόνο εάν έχετε αποκλειστεί από προτάσεις στο Explore, Feed και Reels, αλλά το Instagram εργάζεται για την επέκταση του εργαλείου, ώστε να μπορείτε να δείτε εάν έχετε αποκλειστεί από την εμφάνιση σε “προτεινόμενους λογαριασμούς. “

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple ChatGPT Elon Musk

iOS 18: Ο Elon Musk απειλεί να απαγορεύσει τις συσκευές Apple επειδή ενσωματώνουν το ChatGPT

Ο Elon Musk απείλησε να απαγορεύσει τις συσκευές Apple από τις εταιρείες του λόγω της ανακοίνωσης της Apple ότι ενσωματώνει το ChatGPT.

Gear AI Elon Musk featured

Elon Musk -xAI: Ετοιμάζει υπερυπολογιστή για να φέρει μια καλύτερη έκδοση του Grok

Ο Εlon Musk είπε στους επενδυτές αυτόν τον μήνα ότι η startup του xAI σχεδιάζει να κατασκευάσει έναν υπερυπολογιστή μέχρι το φθινόπωρο του 2025.

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.