Η ενσωμάτωση iCloud Photos κυκλοφορεί για την εφαρμογή Φωτογραφίες των Windows 11

iCloud Photos, Η ενσωμάτωση iCloud Photos κυκλοφορεί για την εφαρμογή Φωτογραφίες των Windows 11

Η Microsoft κυκλοφορεί την ενσωμάτωση iCloud Photos για τo Windows 11 Photos, που είναι διαθέσιμη μέσω ενημέρωσης της εφαρμογής Φωτογραφίες που βρίσκεται στο Microsoft Store.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα θα πρέπει επίσης να πραγματοποιήσετε λήψη και να συνδεθείτε στην εφαρμογή iCloud για Windows, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στο Microsoft Store. Δημοσιεύστε το, θα χρειαστεί να επιλέξετε να συγχρονίσετε τις φωτογραφίες σας, κάτι που θα τους επιτρέψει να εμφανίζονται στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Αυτή η δυνατότητα φέρνει ολόκληρη τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud στον υπολογιστή σας. Οι συνδρομητές αυτής της υπηρεσίας θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεό τους που τραβήχτηκαν και ανεβάστηκαν από τις συσκευές τους iPhone, iPad και macOS στον υπολογιστή τους με Windows 11.

Η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες των Windows 11 μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Δεν είναι διαθέσιμο στα Windows 10, τα οποία διαθέτουν την παλαιότερη εφαρμογή Φωτογραφίες.

Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα την εφαρμογή Apple Music στο Microsoft Store για Xbox. Η εταιρεία θα κάνει αυτή την εφαρμογή διαθέσιμη και στα Windows, μαζί με μια νέα εφαρμογή Apple TV. Αυτά αναμένεται να φτάσουν το 2023.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.