Επική ατάκα του Elon Musk με “στόχο” τον Mark Zuckerberg

Meta Platforms Elon Musk, Επική ατάκα του Elon Musk με “στόχο” τον Mark Zuckerberg

Η Meta Platforms ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το Meta Verified, που θα είναι νέα συνδρομητική υπηρεσία που ακολουθεί τη στρατηγική που εφάρμοσε ο Elon Musk με την υπηρεσία Twitter Blue.

Ανάμεσα στους εκατομμύρια χρήστες που αντέδρασαν βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του Twitter, που δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει την κίνηση των Facebook και Instagram απαντώντας σε μερικά tweets.

Σε μια σχετική δημοσίευση που απλά μετέφερε την είδηση, ο Musk απάντησε πως η κίνηση του Meta ήταν «αναπόφευκτη».

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πελοπιδας

Απο σχολια, ο κατα τα αλλα συμπαθης Μασκ ειναι … “μανουλα”! Οταν σπουδαζα διοικηση εποιχειρησεων μας εξηγουσαν ολοι καθηγητες οτι με σχολια δεν διοικειται καμμια εταιρεια. Οπως επισης μαθαμε οτι ο ικανος ηγετης διοριζει καποιον αλλον, πιο ειδικο, για το μαρκερτινγκ της εταιρειας. Το οτι, ο Μασκ. διαθετει ανθρωπους που του προσφερουν τον χρονο για να κανει σχολια ειναι δεδομενο. Δεν στεκομαι στο εαν εχει δικιο ή αδικο σε καθε ατακα που ξεστομιζει (αυτο ειναι το επομενο επιπεδο). Μιας και πολυ προσφατως (καθε δευερη μερα περιπου) μαθαινουμε για ατακα, σχολιο, δημοσια εμφανιση του, κλπ. Και σαν whatever (εχει σημασια τελικα) εν Τεσλα, τι αποφασεις εχει παρει; Ξερει κανεις να πει; Ο ιδιος; Δεν μου εχει κανει τιποτα ο Ηλον (Μασκ) αλλα φτανει πια με τις δηλωσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.