Έρχονται σύντομα τα παιχνίδια στο TikTok

TikTok, Έρχονται σύντομα τα παιχνίδια στο TikTok

Το TikTok πιέζει ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα για την υλοποίηση του σχεδίου προσθήκης παιχνιδιών.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά των Financial Times, το TikTok πρόκειται να ξεκινήσει μια καρτέλα gaming στην εφαρμογή του, επιτρέποντας στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια για κινητά. Αυτά τα παιχνίδια θα διαθέτουν διαφημίσεις και οι χρήστες θα μπορούν να πληρώνουν για επιπλέον περιεχόμενο, υποστηρίζει η αναφορά.

Το TikTok ξεκίνησε για πρώτη φορά να δοκιμάζει παιχνίδια στο Βιετνάμ τον Μάιο. Οι συντονιστές της υπηρεσίας στην Ευρώπη είχαν επιφορτιστεί με τη δοκιμή παιχνιδιών πριν από την κυκλοφορία τους, αναφέρουν οι Financial Times, επικαλούμενοι δύο άτομα με εσωτερικές γνώσεις.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να ανακοινωθούν στις 2 Νοεμβρίου, όταν το TikTok φιλοξενεί την «πρώτη του παγκόσμια εκδήλωση gaming», με το tagline « TikTok Me Made Play It ». “Το μέλλον του gaming είναι εδώ—και συμβαίνει στο TikTok. Κορυφαίοι εκδότες λανσάρουν παιχνίδια στην πλατφόρμα μας ως πολιτιστικά συναφείς ιδιοκτησίες ψυχαγωγίας, χτίζουν κοινότητες και εμπνέουν ευρύτερο κοινό ψυχαγωγίας να ανακαλύψει και να παίξει τα παιχνίδια του”, αναφέρεται στην περιγραφή της εκδήλωσης δικτυακός τόπος.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Internet TikTok

TikTok: Πώς να μπλοκάρεις έναν χρήστη – Οδηγός για να ποστάρετε ανενόχλητοι

Το TikTok είναι μία από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες και πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας και δημοσίευσης περιεχομένου.

Business TikTok

TikTok: Πέτυχε ρεκόρ δαπανών 10 δισ. δολαρίων από χρήστες εντός εφαρμογής το 2023

Το Bloomberg δημοσίευσε μια ανάλυση των δαπανών σε εφαρμογές για το 2023, αποκαλύπτοντας μια αύξηση 11% στα έσοδα.

Software TikTok

Το TikTok βελτιώνει το mobile app του για foldable και tablet

To ΤikTok ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί μια βελτιωμένη εμπειρία εφαρμογής για τις μεγαλύτερες mobile συσκευές, όπως είναι τα foldable και τα tablet.