Το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού θα διαθέτει κινητό τηλέφωνο μέχρι το 2020

Η Ericsson παρουσίασε τα ευρήματα της τελευταίας έκθεσης Ericsson Mobility Report, μιας ολοκληρωμένης πηγής ενημέρωσης για τις τελευταίες τάσεις στις κινητές επικοινωνίες που βασίζεται σε μεγάλους όγκους δεδομένων από εμπορικά δίκτυα παγκοσμίως, η οποία αποκαλύπτει ότι η διάδοση της κινητής τεχνολογίας συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς.

Ευρύματα έρευνας:
– Ως το 2020, το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού άνω των έξι ετών θα διαθέτει κινητό τηλέφωνο, ενώ οι συνδρομές smartphone αναμένεται να ξεπεράσουν τα 6,1 δις
– Η Ινδία και η Κίνα παρουσιάζουν την ταχύτερη ανάπτυξη σε νέες συνδρομές κινητών επικοινωνιών, με 18 εκατομμύρια και 12 εκατομμύρια νέες συνδρομές αντίστοιχα στο τρίτο τρίμηνο του 2014
– 800 εκατομμύρια νέες συνδρομές smartphone μέσα στο 2014 αυξάνουν το σύνολο σε 2,7 δις παγκοσμίως
– Η διακίνηση βίντεο μέσω κινητών συσκευών αναμένεται να δεκαπλασιαστεί και να αποτελεί το 55% της κυκλοφορίας δεδομένων, μέχρι το 2020

Ericsson Mobility Report Δεκέμβριος 2014, Το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού θα διαθέτει κινητό τηλέφωνο μέχρι το 2020

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
man7

Τραγικό

Constantine

καλως ηρθατε στην εποχη του ιντερνετ και τις αστειρευτης πληροφοριας…τι τραγικο? φυσικη εξέλιξη των πραγματων ειναι

Bill_Clinton

Εμενα αλλη ειναι η απορια μου . Υπαρχει ακομα ericsson ?????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Ericsson USA

Ericsson: Πρόστιμο 206 εκατ. δολαρίων από τις ΗΠΑ

Η Ericsson καλείται να πληρώσει πρόστιμο 206,7 εκατομμυρίων δολαρίων στην αμερικανική δικαιοσύνη για να διευθετήσει μια υπόθεση διαφθοράς που συνδέεται με τη τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ.

Business Ericsson

Ericson: Νέο πρόστιμο ύψους 206 εκατ. δολαρίων

Η Ericsson θα καταβάλει πρόστιμο ύψους 206 εκατ. δολαρίων και παραδέχτηκε την ενοχή της για την παραβίαση των διατάξεων περί δωροδοκίας του νόμου για τις πρακτικές διαφθοράς στο εξωτερικό.

Business Ericsson

Νέος γύρος απολύσεων στην Ericsson – Αποχωρούν 8500 εργαζόμενοι

Η Ericsson σκοπεύει να απολύσει 8.500 υπαλλήλους της παγκοσμίως στο πλαίσιο προγράμματος εξοικονόμησης κόστους της εταιρείας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Business Ericsson

Η Ericsson προχωρά σε περικοπή 1.400 θέσεων εργασίας στη Σουηδία

Η Ericsson σχεδιάζει να περικόψει περίπου 1.400 θέσεις εργασίας στη Σουηδία στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε χιλιάδες απώλειες θέσεων εργασίας σε άλλες χώρες, ιδίως στις ΗΠΑ.