Apple: Ετοιμάζει τη δική της εκδοχή του Metaverse;

Apple, Apple: Ετοιμάζει τη δική της εκδοχή του Metaverse;

Μέχρι το τέλος του 2022 η Apple δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει νέα προϊόντα, με τα νέα MacBook να μην έρχονται ακόμα. Ωστόσο, φαίνεται πως το Cupertino θα μας κάνει να αδημονούμε για το πολυαναμενόμενο AR/VR headset του καθώς παίρνουμε μια γεύση του τι ετοιμάζει για το μέλλον.

Το headset το περιμένουμε ίσως στην πρώτη εκδήλωση της εταιρείας για το 2023 την Άνοιξη και, σύμφωνα με τον Tim Cook, θα μπορούσε να είναι το “next best thing”.

Τώρα, ο αναλυτής του Bloomberg Mark Gurman αναφέρει ότι η Apple τώρα αρχίζει να εργάζεται σε έναν ολόκληρο 3D κόσμο μικτής πραγματικότητας και αναζητά νέα ταλέντα για να εργαστούν σε αυτό. Στο τελευταίο του δελτίο Power On, ο Gurman παρουσίασε μια πρόσφατη λίστα θέσεων εργασίας της Apple και είπε πως μάλλον ετοιμάζει ένα εικονικό περιβάλλον σαν το “metaverse” της Meta του Mark Zuckerberg.

Σύμφωνα με τον έγκυρο αναλυτή, ο όρος προφανώς και δεν θα αναφερθεί ποτέ από την Apple και θα του δοθεί ένα άλλο όνομα. Και το headset θα είναι το πρώτο βήμα σε αυτό το μεγάλο project.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Πιστοί μου!! Τώρα συνήλθα από την μαγεία του IPHONE 14! Τέτοια πρωτοπορία, τέτοια αλφαδιά , τέτοια καινοτομία πουθενά ! Μα τόσο μπροστά , ΜΑ ΤΟΣΟ? 😍😍
Πάμε στα δικά μας! Εννοείται θα φτιάξουμε δικό μας Metaverse , ανώτερο από τον κατιμά του Ζάκεμπεργκ. Περιμένουμε την ωρίμανση της τεχνολογίας ώστε να υλοποιήσουμε καλύτερα! Κλασσικά δλδ ..
Άλλωστε οι ενδείξεις ότι μπαίνουμε κ γα….με που λέγαν κ στο μικρό ψάρι :
Επανέρχεται το φωτεινό δαγκωμένο μηλαράκι στα μακ . Ρίγη συγκίνησης από πιστούς μας, High Tech thrilled inovation!!
ΈΕΕρχεται η κάσκα VR, AR, MR . Στα Διόδια κόλλησε λένε οι haters . Ντροπή τους ! looseerssss
Μ3 CHIP PRO EDITION –> Chris ΒΜW αγορίνα μας, πιστέ μας ακόλουθε Υπομονή για το 14 ΠΡΟΜΑΧ και να ετοιμάζεσαι για το θεριό !!
Υ.Γ Δε θέλω γκρίνιες για τις τιμές των IPAD. Προχωρήστε τάχιστα στην ολοκλήρωση , να μαστε όλοι ικανοποιημένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.