Facebook 2G Tuesdays: Δοκιμάζει τους υπαλλήλους του σε χαμηλές ταχύτητες

Στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες οι ταχύτητες ίντερνετ έχουν βελτιωθεί σημαντικά, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο σε όλες τις περιοχές του κόσμου. Για παράδειγμα χρήστες σε Ινδία και Αφρική θα πρέπει να παλεύουν με 2G ταχύτητες. Το Facebook κάνει μια πολύ έξυπνη και απλή δοκιμασία στους developers του.

Ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα το οποίο ονομάζει “2G Tuesdays” και υποβάλει κάθε Τρίτη για μια ώρα τους υπαλλήλους του σε ταχύτητες που συναντάμε σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Σκοπός είναι να ταυτιστούν οι εργαζόμενοι με τις συνθήκες που έχουν εκατομμύρια χρήστες στις χώρες αυτές, βελτιώσουν τις υπηρεσίες εκεί που χρειάζεται και να δουν την πρόοδο που έχει γίνει σε άλλους τομείς. Τελικός στόχος είναι η δημιουργία υπηρεσιών που ανταποκρίνεται στις αγορές αυτές. Να πούμε βέβαια ότι στη συγκεκριμένη “δοκιμασία” μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει.

Πριν από μερικούς μήνες λάνσαρε το Facebook Lite (μόλις 252KB) για γρήγορη περιήγηση, και φανταζόμαστε ότι θέλει να κάνει κι άλλες ανάλογες κινήσεις.

Facebook 2G Tuesdays: "Δοκιμασία" χαμηλής ταχύτητας για τους υπαλλήλους του, Facebook 2G Tuesdays: Δοκιμάζει τους υπαλλήλους του σε χαμηλές ταχύτητες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kwstas

σε λίγο θα τους κόψει και τον μισθό για να νοιώθουν το ίδιο 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.