Το Facebook App Center είναι γεγονός και με το καλημέρα έχει συγκεντρώσει πάνω από 600 εφαρμογές που άλλοι χρήστες του Facebook χρησιμοποιούν και έχουν προτείνει. Το App Center περιλαμβάνει εφαρμογές που τρέχουν μόνο μέσα στο Facebook αλλά και άλλες από το Google Play για Android και το App Store για iOS συσκευές.
Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας.
Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.
Είμαι διστακτικός στο να προσθέσω κάτι τέτοιο στις εφαρμογές μου, δηλαδή εκτός όλων των άλλων από εδώ και πέρα το fb θα ξέρει και τι εφαρμογές χρησιμοποιείς στο κινητό.
Μετά τις έντονες διαμάχες των τελευταίων εβδομάδων, η Meta αποφάσισε να επιτρέψει στους χρήστες του Facebook και του Instagram να απενεργοποιήσουν την παρακολούθηση διαφημίσεων για τους λογαριασμούς τους.
Υψηλόβαθμα στελέχη της Meta φέρονται να συζητούν την απαγόρευση της πολιτικής διαφήμισης σε όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Ευρώπη, σύμφωνα με τους Financial Times.
Απ ότι είδα στο Facebook App Center, μπαίνουν ΜΟΝΟ εφαρμογές που έχουν integration με το login system του facebook.
https://developers.facebook.com/docs/appcenter/guidelines/
Είμαι διστακτικός στο να προσθέσω κάτι τέτοιο στις εφαρμογές μου, δηλαδή εκτός όλων των άλλων από εδώ και πέρα το fb θα ξέρει και τι εφαρμογές χρησιμοποιείς στο κινητό.
Nah.