Facebook App Center, Ανακοίνωσε το δικό του application store

It’s an app world (and there is an app for that also) αναφέρει ο Βαγγέλης στο Tech how-to της Δευτέρας. Το Facebook ανακοίνωσε τη δημιουργία του δικού App Center του δικού του application store όπου όλες οι εφαρμογές και τα games που τρέχουν μέσα στο Facebook αλλά και mobile applications που κάνουν χρήση πληροφοριών αυτού θα βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ένα τόπο.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η λειτουργία της διεύθυνσης www.facebook.com/appcenter όπου όλοι οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να επισκέπτονται μέσα από τον υπολογιστή τους ή από το κινητό τους (μέσω browser ή του επίσημου facebook application) και θα έχουν την ευκαιρία να πλοηγούνται και να εξερευνούν όλες τις εφαρμογές μέσα από κατηγορίες.

Οι εφαρμογές που θα εμφανίζονται στο Facebook App Center και θα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις θα είναι επειδή άλλοι χρήστες τις έχουν αξιολογήσει θετικά ενώ όσες έχουνμεγάλο αριθμό αρνητικών ψήφων, δεν θα εμφανίζονται καθόλου. Εφόσον πρόκειται για mobile applications που τρέχουν σε iOS συσκευές και Android, οι χρήστες θα παραπέμπονται για download στο App Store και το Google Play αντίστοιχα.

, Facebook App Center, Ανακοίνωσε το δικό του application store

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.