Facebook: Ξεκίνησε να δοκιμάζει το feature των κρυφών Like

Facebook feature κρυφών Like, Facebook: Ξεκίνησε να δοκιμάζει το feature των κρυφών Like

Στις αρχές Σεπτεμβρίου η ερευνήτρια εφαρμογών, Jane Manchun Wong βρήκε κώδικα  ο οποίος θα μπορούσε να αποκρύψει τον αριθμό των Like στην διάσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ακούει στο όνομα Facebook. Αυτό το χαρακτηριστικό φημολογείται ότι θα ενσωματωθεί και το Instagram ακόμη όμως δεν έχει γίνει κάποια επίσημη αλλαγή.

Τώρα το Facebook φαίνεται πως ξεκίνησε να φέρνει την αλλαγή σε μερικούς χρήστες. Ουσιαστικά, οι χρήστες θα μπορούν να δουν ποιος αντέδρασε στην δημοσίευση του αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν θα μπορεί να δει τον ακριβή αριθμό που αντέδρασαν. Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε πόσοι είναι αυτή που κάνανε Like σε μία φωτογραφία σας βγάλτε χαρτί και μολύβι και ξεκινήστε να μετράτε με το χέρι μία-μία τις αντιδράσεις.

Η αλλαγή αυτή δοκιμάζεται αρχικά στην Αυστραλία, το Facebook όμως ίσως επεκτείνει τις δοκιμές σε περισσότερες χώρες. Ένας εκπρόσωπος της μεγάλης πλατφόρμας δήλωσε ότι σκοπός της δοκιμής αυτήν την στιγμή είναι η συλλογή feedback ώστε να εξακριβωθεί αν θα βελτιωθεί η εμπειρία των ανθρώπων.

Το Facebook και το Instagram αποφάσισαν να μεταβούν σε αυτήν την αλλαγή ώστε οι χρήστες να μην εθίζονται και εξαρτώνται από τον αριθμό των Like.

Πως σας φαίνεται η νέα αλλαγή που θα φέρουν οι δύο μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.