Gmail: Νέες επιλογές στο μενού με δεξί κλικ

Νέο Gmail, Gmail: Νέες επιλογές στο μενού με δεξί κλικ

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την διάθεση του πιο πρόσφατου Web UI του Gmail και η Google συνεχίζει να εξοπλίζει την υπηρεσία με νέες λειτουργίες. Μία από αυτές είναι και η τροποποίηση του μενού που εμφανίζεται όταν κάνουμε δεξί κλικ εντός της υπηρεσίας.

Με την νέα αυτή δυνατότητα ο χρήστης του Gmail θα μπορεί να εκτελεί γρηγορότερα ορισμένες σημαντικές ενέργειες. Μέχρι σήμερα, κάνοντας δεξί κλικ πάνω σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο χρήστης είχε τη δυνατότητα να διαγράψει το μήνυμα αυτό, να το επισημάνει ως αναγνωσμένο ή μη αναγνωσμένο, να το αρχειοθετεί ή να το μεταφέρει σε άλλη καρτέλα. Όταν, όμως, κυκλοφορήσει η εκτεταμένη έκδοση του μενού αυτού, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να προωθήσει ή να απαντήσει στο μήνυμα με μόλις ένα κλικ. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να ανοίγει ένα μήνυμα σε νέα καρτέλα για ανάγνωση αργότερα, καθώς και να αναζητά παρόμοια μηνύματα.

Νέο Gmail, Gmail: Νέες επιλογές στο μενού με δεξί κλικ

Το νέο μενού έχει ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε χρήστες G Suite, αλλά η μαζική κυκλοφορία του θα ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου και θα χρειαστεί τουλάχιστον 3 μέρες για να γίνει διαθέσιμη προς όλους τους χρήστες της υπηρεσίας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής Χ.

Βαρύ και ασήκωτο το gmail. Ο επεξεργαστής και η μνήμη του υπολογιστή δουλεύουν στο φουλ και τα κολλήματα είναι πολύ συχνά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.