Τρίτη
12/02/2019

Gmail: Νέες επιλογές στο μενού με δεξί κλικ

Gmail: Νέες επιλογές στο μενού με δεξί κλικ

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την διάθεση του πιο πρόσφατου Web UI του Gmail και η Google συνεχίζει να εξοπλίζει την υπηρεσία με νέες λειτουργίες. Μία από αυτές είναι και η τροποποίηση του μενού που εμφανίζεται όταν κάνουμε δεξί κλικ εντός της υπηρεσίας.

Με την νέα αυτή δυνατότητα ο χρήστης του Gmail θα μπορεί να εκτελεί γρηγορότερα ορισμένες σημαντικές ενέργειες. Μέχρι σήμερα, κάνοντας δεξί κλικ πάνω σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο χρήστης είχε τη δυνατότητα να διαγράψει το μήνυμα αυτό, να το επισημάνει ως αναγνωσμένο ή μη αναγνωσμένο, να το αρχειοθετεί ή να το μεταφέρει σε άλλη καρτέλα. Όταν, όμως, κυκλοφορήσει η εκτεταμένη έκδοση του μενού αυτού, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να προωθήσει ή να απαντήσει στο μήνυμα με μόλις ένα κλικ. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να ανοίγει ένα μήνυμα σε νέα καρτέλα για ανάγνωση αργότερα, καθώς και να αναζητά παρόμοια μηνύματα.

Το νέο μενού έχει ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε χρήστες G Suite, αλλά η μαζική κυκλοφορία του θα ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου και θα χρειαστεί τουλάχιστον 3 μέρες για να γίνει διαθέσιμη προς όλους τους χρήστες της υπηρεσίας.

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η Θοδωρής Χ. λέει:

    Βαρύ και ασήκωτο το gmail. Ο επεξεργαστής και η μνήμη του υπολογιστή δουλεύουν στο φουλ και τα κολλήματα είναι πολύ συχνά.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.