Η Γερμανία προτείνει τον Google Chrome ως ασφαλέστερο internet browser

Ο πόλεμος των internet browsers μαίνεται και οι απόψεις σας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες υποστηρίζοντας τον αγαπημένο σας φυλλομετρητή. Ενδιαφέρον βέβαια έχει όταν το γραφείο ασφάλειας υπολογιστών και διαδικτύου της Γερμανίας, Federal Office for Information Security (BSI) προτείνει ως ασφαλέστερο το Google Chrome. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Φεβρουαρίου 2012 11:17

Σχόλια

  • Μozila δαγκωτο.Μπορει ο Chrome να προσφερει ασφαλεια αλλα απο ταχυτητα ειναι αστα να πανε.Τους εχω δοκιμασει υπο δυσκολες συνθηκες.Η γνωμη μου:1.mozila 2.ie 3.opera 4.chrome

  • H Γερμανία να πάει να... πηδηχτεί... απ΄το παράθυρο καλύτερα.

    Και ας διορθώσει κάποιος τον τίτλο ρε παιδιά, βγάζει μάτια.

    Καλός o chrome αλλά με την Γοογλε από πίσω (κι από μπρος) ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει να είναι σίγουρος.

    Απλά προς το παρόν οι αετοί της εταιρίας είπαν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό με... αυτό που τους κατηγορούν εδώ και αρκετά χρόνια... την ασφάλεια. Προφανώς, μόλις περάσουν τον Firefox σε πελατειακή δυναμική θα έρθουν και τα troyan ponnies... ε, κοτζάμ Google είναι αυτή ;)

  • chrome για ασφαλεια απο ποιον????μην μου κλεψουν αγνωστοι τα προσωπικα μου στοιχεια και τα πουλησουν σε διαφημιστικες για παραδειγμα?Με τους γνωστους τι γινεται?

    Σαν να βαζεις το λυκο να φυλαει τα προβατα.
    Η iron (chrome) με τα καλα του chrome χωρις τα κακα ή firefox ή opera.

  • σιγουρα ο chrome ειναι ο γρηγοροτερος browser απο ολες τις αποψεις και για αυτο τον προτιμαμε. Απο το θεμα της ασφαλειας ομως, πως μπορει να θεωρειται ο ασφαλέστερος οταν οποιοσδηποτε καθεται στον υπολογιστη μου για 1 λεπτο μπορει να δει ολους τους αποθηκευμενους κωδικους μου χωρις να κανει κανενα authorizing?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.