Google+ Invitations, Προσκλήσεις από το Techblog

Στο Google+ διατηρώ λογαριασμό από τη δεύτερη ημέρα που άνοιξε για κλειστό κύκλο συμμετεχόντων. Η αλήθεια είναι οτι δεν το χρησιμοποιώ εντατικά, σχεδόν καθόλου θα παραδεχόμουν! Αυτό όμως σκοπεύω να το “διορθώσω” τη νέα σεζόν και κάνω την αρχή σήμερα διαθέτοντας 50 invitation για όσους δεν έχετε καταφέρει να μπείτε ακόμα μέσα!

update: Παιδιά κάντε κλικ στις παρακάτω διευθύνσεις URL που μοιράστηκαν μαζί μας φίλοι του Techblog! Έχουν αρκετά διαθέσιμα invites η κάθε μία (μέχρι εξαντλήσεως!). Είστε όλοι Rock Stars! 😀

Kudos to Άρης, Νικος, Nikos, Andreas, Daimon, George, Νικος Σ, Δημήτρης, sokopa, Παναγιώτης, Alexdoxara, Δημήτρης, Ανδρέας, Παναγιώτης, Πάνος, DarkPain, Giorgos, Γεώργιος, Kosmas, Giorgos, Πέτρος, dimpapadok.

“Techblog, η τεχνολογία μας ενώνει”

Οι 50 πρώτοι που επιθυμούν μια πρόσκληση για να συμμετάσχουν στο Google+ θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μου στέλνοντας το email τους εδώ (μην γράψετε το email σας στα σχόλια).

Προσοχή παιδιά! Σταδιακά θα αρχίσω να στέλνω τα invitations, δεν σημαίνει ότι αν εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας τώρα σε 5 λεπτά θα είσαστε μέσα. Στο χαλαρό!

A, και αφήστε κάνα σχόλιο εδώ αναφέροντας ότι γουστάρετε Google+! 🙂

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 8:46

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.