Google Now, Τώρα επίσημα και στον Chrome

Η Google μετά από χρόνια αναμονής φέρνει το Google Now στο Desktop. Η τελευταία έκδοση του Chrome θα δείχνει πληθώρα Google Now “καρτών”, όπως ακριβώς αυτές φαίνονται σε iOS και Android. Στις κάρτες συμπεριλαμβάνονται αυτή του καιρού, αποτελέσματα αγώνων, ειδοποιήσεις, χάρτες και άλλα.

Η Google μας ενημερώνει πως κάποια από τα δεδομένα θα προέρχονται από την τοποθεσία του Smartphone σας, οπότε το Now για Desktop μπορεί να μην βολεύει όταν το κινητό και ο υπολογιστής σας είναι σε διαφορετικό μέρος.

Οι κάρτες του Google Now για Desktop θα εμφανίζονται στο notification center του Chrome, το οποίο βρίσκεται στην βάση ή την κορυφή της οθόνης, ανάλογα το λειτουργικό που χρησιμοποιείτε(Windows ή OS X). Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στον ίδιο λογαριασμό σε Desktop και Smartphone. Αν το Now δεν σας έχει εμφανιστεί με την τελευταία αναβάθμιση του Chrome, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε από τα flags του Chrome, γράφοντας “chrome://flags” στην μπάρα διευθύνσεων και ύστερα αλλάζοντας την επιλογή με το όνομα “Google Now notifications” σε “Enabled”.

Είναι κάποιοι από εσάς που χρησιμοποιούν Google Now; Το περιμένατε και για Desktops; Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ αρκετά στην καθημερινότητά μου, από την παρακολούθηση του καιρού και των νέων μέχρι την τελευταία ήττα της Arsenal 🙁 . Ελληνικές ομάδες δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνονται στα σκορ ακόμη.

Google Now, Google Now, Τώρα επίσημα και στον Chrome

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Μονο το καιρό χρησιμοποιώ στο Google now τώρα όσο αναφορά στο desktop δε δίνω και πολύ σημασία….

johnathan elizoglou

πως το κανουμε ? ο τροπος που λετε στο κειμενο δεν με βοηθαει :/

Ιωάννης

@johnathan Γράψε στην μπάρα: chrome://flags/ και μετά πάτα ctrl+F (ενεργοποιεί την εύρεση). Στο κουτάκι γράψε “now” (χωρίς εισαγωγικά) και θα σε πάει στην επιλογή για το Google now. Εκεί άλλαξε την επιλογή σε “Ενεργή”. Ελπίζω να βοήθησα

nikos

Μπα… Το μέλλον θα δειξει

Γιαννης Ν.

Και γω χρησιμοποιω πολυ το Google Now στο κινητο, βαζοντας ξυπνητηρι, βλεποντας τον καιρο, και γενικα αναζητωντας διαφορα. Να αναφερω οτι χρησιμοποιω το Google Now Launcher 🙂

TechBuster

Τα έκανα τα βήματα, αλλά δεν άλλαξε τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Το Pixel 8a της Google είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της εταιρείας.