Το Google Now πλέον σου υπενθυμίζει να πληρώνεις τους λογαριασμούς

Το Google Now αναβαθμίζεται και σου προσφέρει τόσες περισσότερες πληροφορίες από ότι πριν, με τέτοιο τρόπο που πλέον σου υπενθυμίζει πότε είναι ανάγκη να πληρώνεις τους λογαριασμούς σου. Αν το Google Now είναι συνδεδεμένο με το Gmail σου, στο οποίο λαμβάνεις τους λογαριασμούς σου τότε το Google Now θα σε παροτρύνει να βάλεις ειδοποίηση για το πότε θα πρέπει να τους πληρώσεις.

Aν πάλι θες να παίρνεις απλά τις ειδοποιήσεις,τότε απλά πατάς ένα απλό “ναι” και το Google Now θα σου προωθήσει κατευθείαν στους λογαριασμούς. Οι κάρτες του Google Now, δείχνουν το όνομα της εταιρίας, το ποσό της πληρωμής και την ημερομηνία μέχρι πότε θα πρέπει να πληρωθεί. Όταν διαλέξεις μια κάρτα, τότε σε πηγαίνει κατευθείαν στο Gmail.

Αυτή η αναβάθμιση με το Google Now, είναι ένα παράδειγμα με το οποίο η Google προσπαθεί να κάνει τη διαφορά από τις άλλες ψηφιακές βοηθούς όπως τη Siri (Apple) και την Cortana (Microsoft).

Όλα αυτά βέβαια στην Αμερική, μιας και χωρίς να το έχουμε δοκιμάσει πιστεύουμε ότι δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή στην Ελλάδα.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.