Τετάρτη
30/09/2009

Google Wave, Προσκλήσεις στο ebay!

Χαμός έγινε σήμερα με τις 100.000 επιλεγμένες προσκλήσεις που έστειλε η Google για την αναμενόμενη δωρεάν υπηρεσία Google Wave! Σύμφωνα με το επίσημο blog της Google, οι προσκλήσεις που στάλθηκαν σήμερα έχουν αποδέκτες όσους είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα στην ιστοσελίδα http://wave.google.com. Φαίνεται όπως είναι φυσικό ότι ήταν πολύ περισσότεροι με αποτέλεσμα προσκλήσεις να βγουν ακόμα και σε δημοπρασίες στο ebay!

google wave ebay

Δεν ξέρω κατά πόσον αυτές οι δημοπρασίες είναι αληθινές και δεν πρόκειται για άτομα που θέλουν να εκμεταλλευτούνν όσους ενδιαφέρονται για την νέα απίθανη (όπως δείχνει) υπηρεσία Google Wave που αναμένεται να διατεθεί επίσημα σε όλους μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε από μόνοι σας εδώ.

Το Google Wave είναι ουσιαστικά μια web πλατφόρμα και δεν χρειάζεται να έχουμε κάποιο πρόγραμμα εγκατεστημένο στον υπολογιστή μας. Προς τα τέλη του τρέχοντος έτους και πληκτρολογώντας τη διεύθυνση http://wave.google.com θα μπορούμε να έχουμε άμεση πρόσβαση στο περιβάλλον χρήσης του Google Wave χρησιμοποιώντας από εκεί το email μας, τις επαφές μας από το Messenger (MSN) και άλλα προγράμματα Instant Messaging, διαχερίζοντας τις φωτογραφίες μας ακόμα και να αφήνουμε σχόλια σε blog μέσα από τη σελίδα του Google Wave.

Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα χρησιμοποιήσουν μια άλλη αναμενόμενη υπηρεσία, αφήστε μου σχόλιο εδώ για το Yahoo Meme.

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

5 Σχόλια

 1. […] Techblog Μοιράσου το με: Καλώς ήλθατε στο μεγαλύτερο φοιτητικό blog! Εάν βρίσκετε την αρθρογραφία μας ενδιαφέρουσα, μπορείτε να εγγραφείτε στο rss feed μας! Καλή περιήγηση!Ρίξτε μία ματιά:«Sex» και «Porn»: Αγαπημένοι όροι αναζήτησης στα παιδιά! (0)Spezify: Άλλη μία μηχανή αναζήτησης; (0)Google Wave: Έρχεται για να μείνει! (0) […]

 2. Ο/Η SolitaryX88 λέει:

  Δηλαδή μπορώ να πουλήσω και τις δύο τις δικές μου στο ebay.com;
  Θα τρελαθούμε…

 3. Ο/Η cVlachakis λέει:

  TIIIIIIIIIIIIIIIII???????? Έχεις προσκλήσεις ???

 4. Ο/Η SolitaryX88 λέει:

  Έχω 2 εγγραμένους λογαριασμούς… Για την να είμαι ακριβής…

 5. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Α οk, αν σου επιτρέπει να στείλεις invitation θα ήθελα μια :)

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.