HP | Euro Website Championship 2008

Η ΗP, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Euro 2008, κηρύσσει την έναρξη ενός online τουρνουά με τίτλο “Euro Website Championship 2008” το οποίο τρέχει παράλληλα με το Euro, θα διαρκέσει έως τις 27 Ιουνίου και θα καταγράψει την απόδοση επιλεγμένων ευρωπαϊκών websites των χωρών που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Η εκστρατεία παρακολούθησης των sites θα χρησιμοποιήσει το HP Software-as-a-Service (SaaS) για το HP Business Availability Center ( BAC), μια υπηρεσία η οποία βοηθάει τις εταιρίες να περιορίσουν τα κόστη, με την καλύτερη διαχείριση των επιχειρησιακών εφαρμογών, παρέχοντας αξιόπιστα εργαλεία παρακολούθησης στον τελικό χρήστη. Σήμερα περισσότερες από 670 εταιρίες σε όλον τον κόσμο χρησιμοποιούν το SaaS για την διαχείριση των IT projects, την προστασία της ποιότητας και της απόδοσης των εφαρμογών τους και των online υπηρεσιών τους.

Για κάθε χώρα παρακολουθούνται 3 sites και η νικήτρια χώρα του online τουρνουά websites θα ανακοινωθεί στις 30 Ιουνίου. Οι χώρες που συμμετέχουν στο “Euro Website Championship 2008” περιλαμβάνουν αυτές που προκρίθηκαν στο πρωτάθλημα: Αυστρία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ρουμανία, Ολλανδία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Πολωνία, Ρωσία, Ελλάδα, Ελβετία και Tουρκία, και μια ακόμα ομάδα χωρών που δεν προκρίθηκαν: Νορβηγία, Φιλανδία, Δανία, Βέλγιο και Αγγλία.

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 11:10

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.