Internet

Hulu: Προσθέτει 14 κανάλια στο Live Tv λίγο πριν αυξήσει τη συνδρομή

Η Hulu ανακοίνωσε πως προσθέτει 14 νέα κανάλια στο Live Tv που προσφέρει λίγο πριν τεθούν σε εφαρμογή οι αυξήσεις στις τιμές των συνδρομών.

Πέντε από τις προσθήκες – το Weather Channel, το Comedy.TV, το Hallmark Channel, το Hallmark Movies & Mysteries και το Hallmark Drama – είναι ήδη διαθέσιμα για παρακολούθηση, ενώ τα υπόλοιπα εννέα – τα περισσότερα από τα οποία είναι μουσικά κανάλια Vevo- εντάσσονται στην υπηρεσία την 1η Δεκεμβρίου.

Θυμίζουμε πως η Disney, στις 8 Δεκεμβρίου σχεδιάζει να αυξήσει το κόστος του πακέτου Hulu + Live TV. Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο με διαφημίσεις θα κοστίζει 75 $ ανά μήνα, από 70 $ που κοστίζει τώρα. Με την πρώτη επέκταση, η Hulu σημειώνει ότι η Live TV του παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 85 κανάλια, με βασικούς σταθμούς όπως το CNN, το EPSN, το MTV και το δίκτυο NFL.

Την περασμένη εβδομάδα, η Disney ανακοίνωσε ότι το Disney+, το Hulu και το ESPN+ είχαν μαζί μια πελατειακή βάση 236 εκατομμυρίων συνδρομητών, αριθμό που αγγίζει αυτόν του Netflix. Την ίδια στιγμή, η εταιρεία υπογράμμισε ότι οι λειτουργικές ζημίες για streaming αυξήθηκαν από 0,8 δισ. δολάρια σε 1,5 δισ. δολάρια κατά το πιο πρόσφατο οικονομικό τρίμηνο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Disney, Bob Chapek, δήλωσε ότι η εταιρεία αναμένει ότι αυτές οι απώλειες θα μειωθούν κυρίως μέσα από τις αυξήσεις στις τιμές συνδρομής.

Επεξεργάστηκε την 15 Νοεμβρίου 2022 16:52

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.