Internet

Η Amazon σταματάει να δέχεται παραγγελίες για ορισμένα μη απαραίτητα προϊόντα σε Γαλλία και Ιταλία

Η Amazon έλαβε δραστικά μέτρα δίνοντας προτεραιότητα σε συγκεκριμένες παραγγελίες προϊόντων στην Γαλλία και την Ιταλία, χώρες που έχουν πληγεί ιδιάτερα από την πανδημία του κορονοϊού. Εκπρόσωπος της Amazon μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters και δήλωσε ότι εταιρεία θα σταματήσει προσωρινά να λαμβάνει παραγγελίες για “ορισμένα μη βασικά προϊόντα” στη Γαλλία και την Ιταλία για να βοηθήσει τις αποθήκες του Amazon να επικεντρωθούν σε πιο ζωτικές παραδόσεις.

Η εταιρεία δεν διευκρίνησε ποια είναι τα προϊόντα που θα “παγώσει” αλλά πιστεύει ότι τα προϊόντα πρώτης ανάγκης περιλαμβάνουν είδη παντοπωλείου, προϊόντα υγείας, οικιακά είδη, προσωπικής φροντίδας, βιομηχανικά προϊόντα, επιστημονικά προϊόντα και προμήθειες για τα κατοικίδα ζώα.

Η κίνηση αυτή αντικατοπτρίζει την άνοδο της ζήτησης από τους ανθρώπους που μένουν στο σπίτι, σύμφωνα με την Amazon. Οι περιορισμοί επηρεάζουν μόνο τις πωλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του Amazon. Μπορείτε ακόμα να αγοράσετε μη βασικά προϊόντα μέσω του Amazon στη Γαλλία και την Ιταλία, εάν αυτά διεκπεραιωθούν από τρίτους – συνεργάτες της Amazon.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Μαρτίου 2020 7:55

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.