Η Apple προσφέρει δωρεάν βιβλία και audiobooks στους χρήστες

Apple, Η Apple προσφέρει δωρεάν βιβλία και audiobooks στους χρήστες

Οι εταιρείες τεχνολογίας κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε να βοηθήσουν τους καταναλωτές, οι οποίοι είναι κλεισμένοι σπίτι εξαιτίας του κορωνοϊού. Μία από τις πιο δραστήριες εταιρείες αυτή την περίοδο είναι η Apple, η οποία πρόσφατα δώρισε εκατομμύρια μάσκες σε Ευρώπη και ΗΠΑ, για να βοηθήσει στην κάλυψη των αναγκών του προσωπικού στις διάφορες υπηρεσίες υγείας.

Τώρα, η Apple απέστειλε σε όλους τους πελάτες της, στις ΗΠΑ, μία ειδοποίηση που τους ενημέρωνε ότι προσφέρει δωρεάν βιβλία και audiobooks για όλη την οικογένεια.

Δωρεάν βιβλία για όλους

Πατώντας την ειδοποίηση, οι χρήστες μεταφέρονταν στο Apple Books app, σε μία ειδική κατηγορία που ονομάζεται “Free Books“. Σε αυτή την κατηγορία μπορεί ο κάθε ένας να αναζητήσει βιβλία με βάση το είδος, τον συγγραφέα, και πολλά άλλα.

Στο κατάστημα βιβλίων της εταιρείας υπάρχουν αμέτρητοι τίτλοι βιβλίων και audiobooks, για κάθε γούστο. Πέρα από τα δωρεάν βιβλία που παρέχει η εταιρεία, στο app της οι χρήστες μπορούν να βρουν αμέτρητα δείγματα βιβλίων, και audiobooks για τα Apple Watch.

Τέλος, εκτός από τις μάσκες και τα βιβλία, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει δωρεές ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής. Επιπλέον, επιτρέπει στους κατόχους Apple Card να μην πληρώσουν για αυτές τον μήνα Μάρτιο, χωρίς να έχουν επιπλέον επιβαρύνσεις.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cghera

Εγώ πάντως δεν είδα πουθενά free books στο ελληνικό store.

Gigaman

Καλησπερα φιλε μου. Εγω την βρηκα την επιλογη στην εφαρμογη Βιβλια της Apple. Μπορεις να το τσεκαρεις εκει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.