Η επίσημη σελίδα της Google για την εξέλιξη της πανδημίας

Google, Η επίσημη σελίδα της Google για την εξέλιξη της πανδημίας

Η Google εδώ και λίγες ημέρες ετοίμαζε μία ενημερωτική ιστοσελίδα για τον κορωνοϊό. Ο ιστότοπος είναι έτοιμος και έχει βγει ήδη live, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον ιό και την πανδημία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η θυγατρική της Alphabet δεν είναι η πρώτη τεχνολογική εταιρεία που δημιουργεί ιστοσελίδα σχετική με τον ιό. Πρόσφατα, η Microsoft κυκλοφόρησε ένα εργαλείο, παρόμοιο με αυτό του CSSE, στο οποίο μπορούμε να πλοηγηθούμε και να αντλήσουμε πληροφορίες ανά χώρα, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων ειδήσεων, βίντεο, και άλλων στοιχείων.

Παρέχει ο τεχνολογικός κολοσσός ερωτηματολόγιο για τον ιό;

Αρχικά, ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump και ο Αντιπρόεδρος Mike Pence είχαν ανακοινώσει ότι η Google ετοιμάζει έναν ιστότοπο που θα επιτρέπει στους Αμερικάνους πολίτες να απαντούν σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικό με τον κορωνοϊό.

Έπειτα, και σύμφωνα με τα λεγόμενα των στελεχών της κυβέρνησης των ΗΠΑ, η Google θα προσέφερε στους πολίτες οδηγίες για το πώς μπορούν να κατευθυνθούν στις πλησιέστερες υγειονομικές υπηρεσίες και να πραγματοποιήσουν τεστ για τον κορωνοϊό.

Η Google σχολίασε ότι τα λεγόμενα των Trump και Pence δεν ισχύουν. Κάτι απόλυτα λογικό, διότι ο ιστότοπος που δημιούργησε δεν αφορά σε καμία περίπτωση το τεστ για τον ιό και δεν περιέχει κάποιο ερωτηματολόγιο.

Τι αφορά η ιστοσελίδα

Στον ιστότοπο “google.com/covid19” μπορούμε να πληροφορηθούμε για τον κορωνοϊό, να μάθουμε για τα μέτρα πρόληψης, και τους τοπικούς οργανισμούς που ασχολούνται με την πανδημία.

Επιπλέον, στην ιστοσελίδα που δημιούργησε ο τεχνολογικός κόλοσσός θα βρούμε συμβουλές σχετικά με τη δική μας ασφάλεια, αλλά και των γύρω μας. Επίσης, παρουσιάζονται οι κορυφαίες αναζητήσεις σε θέματα που αφορούν τον κορωνοϊό, και πολλά άλλα.

Τέλος, η Google σχεδιάζει στο μέλλον να προσθέσει και πληροφορίες σχετικά με τα κρούσματα του κορωνοϊού, βάση των δεδομένων που παρέχουν οι διάφοροι επίσημοι οργανισμοί υγείας.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.