Η Google τερματίζει την υπηρεσία Google Play Music

, Η Google τερματίζει την υπηρεσία Google Play Music

Με την έλευση της υπηρεσίας YouTube Music από τη Google, ήταν θέμα χρόνου η παλαιότερη υπηρεσία της για music streaming, Google Play Music, να τερματιστεί. Η εταιρεία δήλωσε και επίσημα πως μέχρι το Δεκέμβριο του 2020 η εταιρεία θα πάψει να λειτουργεί.

Η διακοπή θα είναι σταδιακή, με την αρχή να γίνεται από το Σεπτέμβριο του έτους για τη Νέα Ζηλανδία και τη Νότια Αμερική, ενώ οι υπόλοιποι χρήστες παγκοσμίως δε θα μπορούν να κάνουν stream ή να χρησιμοποιούν την εφαρμογή από τον Οκτώβριο. Όμως, ακόμα και χωρίς πρόσβαση η Google θα κρατήσει τις αγορές, τις playlists και τα uploads των χρηστών έως το Δεκέμβριο, ώστε να μπορέσουν να τα μεταφέρουν στο YouTube Music.

Ήδη η εταιρεία προσφέρει βοηθάει τους χρήστες του Google Play Music να μεταφερθούν στη νέα υπηρεσία, μέσω συμβουλών αλλά και διάθεσης εργαλείων για ευκολότερη μετάβαση. Αν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία, θα πρέπει να βιαστείτε ή να μπείτε εδώ για να μεταφέρετε ή να αποθηκεύσετε τη μουσική σας.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baioss

Εδώ και ένα μήνα στο Pixel 4xl μου έκανα την μεταφορά των playlists μου από το Google music στο YouTube music.

Θάνος

Επιτέλους! Μια άχρηστη εφαρμογή που, απλώς, έπιανε χώρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.