Η Νότια Κορέα έχει 2 εκ. χρήστες 5G, θα διπλασιαστούν μέχρι το τέλος του έτους

5G, Η Νότια Κορέα έχει 2 εκ. χρήστες 5G, θα διπλασιαστούν μέχρι το τέλος του έτους

Η Νότια Κορέα ήταν από τις πρώτες χώρες, η οποία ξεκίνησε να παρέχει 5G υπηρεσίες και χάρη στα τελευταία τεχνολογικά προϊόντα ο αριθμός των χρηστών που ζητάνε το 5G αυξάνεται. Πριν περίπου 2 μήνες μία αναφορά υποστήριζε ότι η Νότια Κορέα θα είχε 1 εκατομμύριο 5G mobile συνδρομητές.

Οι ερευνητές μάλλον έπεσαν έξω καθώς η χώρα έχει ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια χρήστες οι οποίοι επωφελούνται από τις ταχύτητες του νεοσύστατου δικτύου. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με μία αναφορά η Νότια Κορέα έχει 2.01 εκατομμύρια 5G χρήστες και αυτοί ανήκουν στις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. 840.000 subscibers έχει η SK Telecom και ακολουθούν KT και LG Uplus με 630.000 και 540.000 subscibers αντίστοιχα.

Μέχρι το τέλος του έτους ο αριθμός αυτός αναμένεται να διπλασιαστεί φτάνοντας τους 4-5 εκατομμύρια 5G χρήστες. Το νέο δίκτυο χαρακτηρίζεται από πολύ υψηλές ταχύτητες, low latency και δυνατότητα να συνδεθούν πολύ περισσότερες συσκευές στο δίκτυο χωρίς αυτό να δημιουργήσει προβλήματα.

Στην Νότια Κορέα το ελάχιστο που θα πρέπει να πληρώσει κάποιος για να επωφεληθεί από το πολυσυζητημένο δίκτυο το οποίο τώρα ξεκινάει να μπαίνει στην ζωή μας είναι $48.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones 5G Apple iPhone

Kuo: Το μόντεμ 5G της Apple θα κάνει το ντεμπούτο του το 2025

Η Αpple θα αρχίσει να χρησιμοποιήσει το τσιπ μόντεμ 5G που έχει σχεδιάσει η ίδια από το 2025, σύμφωνα με πληροφορίες του αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Software COSMOTE COSMOTE 5G 5G

COSMOTE CHRONOS: Η εφαρμογή που αξιοποιεί τις τεχνολογίες του αύριο για να «δώσει ζωή» στην ιστορία μας

Η εφαρμογή COSMOTE CHRONOS αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής και επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν το μεγαλείο της Ακρόπολης, όπως ήταν στην εποχή της ακμής της.

Reviews Redmi Note 12 Pro+ 5G Hands-on

Redmi Note 12 Pro+ review: Κορυφαίο Mid-Ranger

Κρατάμε στα χέρια μας το τούμπανο Mid-Ranger “Redmi Note 12 Pro+ 5G” και μείναμε ενθουσιασμένοι με την οθόνη, την κάμερα 200 Megagpixel και τη μπαταρία που φορτίζει με 120W!

Reviews Samsung Galaxy A54 Hands-on

Samsung Galaxy A54 5G review: Δυνατός παίκτης

Κρατάμε στα χέρια μας και δοκιμάζουμε το νέο Samsung Galaxy A54 5G με τριπλή κάμερα 50 Megapixel και μεγάλη μπαταρία 5000 mAh.