Πέθανε ένας εκ των δημιουργών της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Diaspora

Η ιστοσελίδα AllThingsD μεταφέρει τη δυσάρεστη είδηση ότι ο Ilya Zhitomirskiy, ένας από τους τέσσερις δημιουργούς του project Diaspora (ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης) πέθανε σε ηλικία 22 ετών. Οι άλλοι τρεις δημιουργοί Maxwell Salzberg, Daniel Grippi και Raphael Sofaer δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα τι σκοπέυουν να κάνουν με το project μετά το θάνατο του φίλου τους.

Επισκεφτείτε το Diaspora εδώ.

Στετικά με το Diaspora (από το Wikipedia)
Το Diaspora είναι μια μελλοντική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο δημιουργίας της. Δημιουργείται από φοιτητές του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, με σκοπό να γίνει μία εναλλακτική ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook. Η μελλοντική δημιουργία του Diaspora ανακοινώθηκε στις 24 Απριλίου 2010 στην ιστοσελίδα Kickstarter, μια ιστοσελίδα που χρηματοδοτεί διάφορα μελλοντικά projects στο διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα, χρηματοδοτήθηκε από τον ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Νοεμβρίου 2011 9:04

Σχόλια

  • Αυτό είναι πραγματική είδηση ή διαφημιστικό τρικ ενός ανερχόμενου εναλλακτικού facebook? Ρωτάω γιατί κατά καιρούς ανακοινώνουν θανάτους διαφόρων στελεχών ή διασημοτήτων για τη διαφήμιση της ιστοελίδας τους.

  • orestis, πραγματικά δεν μπορώ να γνωρίζω. Ελπίζω πως όχι γιατι θα είναι πολύ βρώμικη διαφήμιση. Πάντως με το Diaspora έχουν ασχοληθεί σχεδόν όλοι. Θέλω να πω ότι έχουν μεγάλη δημοσιότητα αρκετούς μήνες τώρα.

  • δε το ήξερα ότι ο Mark ήταν ο κυρίως χρηματοδότης του Diaspora*... (έχω ανοίξει λογαριασμό αλλά το χρησιμοποιώ)...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.